Sayfa 7/298 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 49 - 56 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Birde mynette ve buradaki arkadaşlar eski ortakların hisselerini 2.25 den devrettiklerini söylüyorlar. Böyle bit kap haberi varda ben mi kaçırdım ?
    10.02.2017 tarihinde SAN-EL Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak
    toplam 411.250 adet olan paydan 2,25 fiyat aralığından 205.625 adeti Bahadır Yalçın’a ve 2,25 Fiyat
    aralığından 205.625 adet Serkan Dinçbaş’a satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte
    SAN-EL Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım
    10.02.2017 tarihi itibariyle %0 sınırına ulaşmıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Ihale haberi gelince düşen bir hisseden bahsediyoruz. O yüzden bu haber kötü etkiler demek güç. Bu haberde ortakların ayrılmasından doğan sürecin bir parçası. Bilanço ile ilgili dr İsteseler daha iyi bir bilançoda yazarlardı. Nesela şu faturalandırılmamış 22M, bana çok geldi.

Birde mynette ve buradaki arkadaşlar eski ortakların hisselerini 2.25 den devrettiklerini söylüyorlar. Böyle bit kap haberi varda ben mi kaçırdım ?
    Sn. MR.BROWN sanırım 14 şubattaki kap haberlerinin içinde olmalı 2.25 olayı ama kesin eminim bu kap haberinden içinizrahat olsun; konuştuğumuz gibi bir numara dönüyor ama hakkımızda hayırlısı.

3. mr brown 4 ortak vardı..2 sı formaliteden di ..sımdı o 2 sı malları serkan ve bahadıra 2,25 den devir ettiler.. ıkısıde sıretre kı haklarını devır ettıler ve ıstıfa ettıler ..pınar yalcın onların görevıne getırldı..kendısı mımar ve bahadır yalcının esı..bır seyler donuyor bakalım sonu ne olacak

benım ıcın krıterler
    lotu az
    50 gunlukler 200 gunluklerın uzerınde(golden cross)
    haftalık macd sıfır uzerınde
    normalde sert tepmelı ama baskılıyorlar..
    ayrıca mart ortası ve nısan ayında hareketlenme beklıyorum.
    birde seanslık grafıkerde bollınger cok daraldı bır yone sert kırılım yapacak..

bzım ıcın sıkıntı sadece gecen zaman onemlı degıl 2 yıl bekledım 4 yıl daha beklerım..yapacak bısı yok..pahalıdan aldık ucuza bu ac köp..lere vermem.. hakkımızda hayırlısı duserse alır ort yaparız..

bunllar kısısel goruslerım kendımı baglar..ins herkes zararını kurtarır

4. 14 şubat ve civarı günlerde işim gereği takip edemedim o arada göndermiş eski ortak. Bir çok kişi 2.25 diyince sorayım dedim gunapon ve MELİKEMAL kardeşler sağolasınız. Ayazbey yeni nick hayırlı olsun son ortaklık yapısı hakkında bilgim var. Zaten o dönem Pınar hanıma buradan (Yengeye başarılar) mesajı da atmıştım.

Şirket bu yıl karı yedek akçe olarak ayırmayıp dağıtırsa 2.4 kuruşluk bir temettü dağıtır (rakam komik ama olsun.)
    Kimseye umut dağıtmak niyetinde değilim ama bilançonun bazı kalemlerinde sırf bilanço kötü gözüksün diye zorlamalar var. Yanılmıyorsam Akacaklar kısmında ki 2015 deki 11 M, luk tahsili bekleyen alacaklar 16 olmuş.
    Bu dönemde teknoloji ve enerji sektöründeki bir şirket büyüyemiyorum demesi imkansız ama bunlar 2 sebedir bunu demekteler. O yüzden ben sessiz sakin bekliyorum. Tek can sıkıntım eski hissemin hergün yüzde 5 in altına düşmeyen primi .

5. bakalım bahadır ne dusunuyor...2 den satarsa 1M lotu solugu 1 lıra cıvarında alırız..fıyat ucuzlasın dıye alımda yapmazlar.
    lakın 2 den satarsan 2M tl yapar 5 den satarsan 5M tl yapar.bahadır ıyı dusun o yatın benzını vergısı..at sporu yaparken yapılan harcamalar,pınar hanımın lux harcamaları falan fılan derken sanırım 5 den satarsın heralde :D :D :D

6. % 60 a yakını ellerinde
    % 40 dısarıda ..
    dısarıda olandan ne kadarı ellerınde bır cogu sanırım..aslında cok ıyı paralar kazanabılırler ..bakalım zaman ne gosterecek

7. Hissede alici yok ki o bir milyon lotu satsin..once tahtanin hareketlenmesi lazim hacim diplerde ben satacak olsam tahtayi yukari basar sonra satarim
    Son düzenleme : guapon; 04-03-2017 saat: 17:44.

8.  Alıntı Originally Posted by guapon Yazıyı Oku
    Hissede alici yok ki o bir milyon lotu satsin..once tahtanin hareketlenmesi lazim hacim diplerde ben satacak olsam tahtayi yukari basar sonra satarim
    doğru söze katılırım yoksa
    16864804_1441036732573797_5530077331599038600_n.jpg

Sayfa 7/298 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •