Sayfa 119/672 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 945 - 952 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Bir de başımıza İsmail Tarman çıktı. Nedir bu yahu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Sayin GVA uyariniz icin tesekkurler endekse Gore mukayese tek basina yeterli olamaz.Bende sizde gordugum bir zaafiyeti belirtmeden gecemiyecegim.Karsilikli olarak birbirimize katki saglamis olalim.Ayrintilara fazla takilip kalanlar fotografin buyugunu kavramakta zorlanirlar.Detaylara fazla girmemek lazim.Sonucta isbankasi istiraki olan bir sirketten konusuyoruz.Adinin bile bir marka ederi var.Bana Gore birazda bu pencereden bakmak lazim.Kalin saglicakla.

3.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sayin GVA uyariniz icin tesekkurler endekse Gore mukayese tek basina yeterli olamaz.Bende sizde gordugum bir zaafiyeti belirtmeden gecemiyecegim.Karsilikli olarak birbirimize katki saglamis olalim.Ayrintilara fazla takilip kalanlar fotografin buyugunu kavramakta zorlanirlar.Detaylara fazla girmemek lazim.Sonucta isbankasi istiraki olan bir sirketten konusuyoruz.Adinin bile bir marka ederi var.Bana Gore birazda bu pencereden bakmak lazim.Kalin saglicakla.
    adının marka değerinin hiç bir pozitif etkisini göremiyoruz. Sanki çok amatör bir yönetim ekibi tarafından hisse senedinin borsadaki fiyatına olumsuz etkiler var gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    size katiliyorum muhakkak, buyuklugu portfoyu ve yapisi onemli bir durum...
    lakin cari fiyati aciklamak icinbir ana neden gerekli, tum gidisati aciklamak icin elinde hisse bulunduranlarin popzisyonlarina gore bir yaklasim cok gercekci degil,ya da tek basina bir neden degil gorusundeyim..

durum tespiti ve neden arayisi lazimbunlar disinda...

dolayisiyla vade onemli kisa ve hatta orta vadeli dusunenler icin, onmeli bir haber akisi gerekli,kiralamalarin tamamlanmasi,satis grup disi ekspertiz degeri uzerinden,veya konut satislarinda ki bir hizlanma verisi gibi, bunlar olmaz ise bu yil kisir gecebilir...

onun diisnda ifm den gelecek 40-50 mioluk kira, ege perla dan 15-20mio, keza kartal ofis bloklarindan gelecek olanlar vs vs vs...
    bunlarda gelecegi satin al mantigina uygun karar verici indikatorler olur..

eger vade uzun ise 0,35 centlere gelir uzulmem deniyorsa hic sorun yok ,tamamen vade yapiniz ile ilgili...piyasa bugun bu gelismeleri fiyatlamiyor...

bana gore bugun ist bir gmenkl yatirimdan, capital gain i haric, 300amortisman ile bir menkul alacagima bu hisseyi almak daha mantikli.. ama fiyat konusunda bir nevi kasiyoruz iste ... 40 cent e gelir mi???daha alti 35 ler olurmu diye ...

sevgiler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by GVA Yazıyı Oku
    size katiliyorum muhakkak, buyuklugu portfoyu ve yapisi onemli bir durum...
    lakin cari fiyati aciklamak icinbir ana neden gerekli, tum gidisati aciklamak icin elinde hisse bulunduranlarin popzisyonlarina gore bir yaklasim cok gercekci degil,ya da tek basina bir neden degil gorusundeyim..

durum tespiti ve neden arayisi lazimbunlar disinda...

dolayisiyla vade onemli kisa ve hatta orta vadeli dusunenler icin, onmeli bir haber akisi gerekli,kiralamalarin tamamlanmasi,satis grup disi ekspertiz degeri uzerinden,veya konut satislarinda ki bir hizlanma verisi gibi, bunlar olmaz ise bu yil kisir gecebilir...

onun diisnda ifm den gelecek 40-50 mioluk kira, ege perla dan 15-20mio, keza kartal ofis bloklarindan gelecek olanlar vs vs vs...
    bunlarda gelecegi satin al mantigina uygun karar verici indikatorler olur..

eger vade uzun ise 0,35 centlere gelir uzulmem deniyorsa hic sorun yok ,tamamen vade yapiniz ile ilgili...piyasa bugun bu gelismeleri fiyatlamiyor...

bana gore bugun ist bir gmenkl yatirimdan, capital gain i haric, 300amortisman ile bir menkul alacagima bu hisseyi almak daha mantikli.. ama fiyat konusunda bir nevi kasiyoruz iste ... 40 cent e gelir mi???daha alti 35 ler olurmu diye ...

sevgiler
    Finansal okur yazarliginizin oldugunu goruyorum.paylasimlariniz suphesiz katki saglayici turden.Bende 28 yildir borsanin icinde olan iktisat mezunu 54 yasinda birisi olarak sunu ilave etmek isterim.1. Ay Kadar once anhyt almistim.malum alman fonlarinin tasidigi hisse.bizde almanya ile ciddi kriz yasiyoruz,malum fonlarinin satis yapacak beklentisi,korkusu ile kimse giremiyor, hisse surunuyordu.hisseyi 5.42 den aldim.Gecen hafta guzel Karla satarak bu hisseye 1'48 den girdim.Guvenli liman olarak vede primsiz gorerek girdim.Demek istedigim su;Bazi olumsuz gibi gorunen durum ve sartlarin, geriye donup baktigimizda bizlere alim firsati sunan gelismeler oldugunu goruruz.Ben daha cook orta ve uzun vadeli bakmayi yegleyenlerdenim.Bu perspektifden baktigimda hisseyi cazip buldum.Umarim yanilmiyorumdur.

Kisa vadeli baktigimda olumsuz gelismelerin buyuk oranda hisse fiyatina yansimis oldugunu,endeksin donmesi durumunda bir miktar daha yansiyabilecegini dusunmekteyim.Hissede yeni oldugumdan yanilma payim lutfen gozardi edilmesin.Kalin saglicakla
    Son düzenleme : OZDEMIR1; 07-08-2017 saat: 13:17.

6. borsa tarihinde**ilk..iyot gibi açığa çıkıyorlar.***borsadaki hisselemeci organize ekip***
    ayrıca Türkiyemizin en önemli ilçesi çankayada yer satışı..neden ACABA...başka Çankaya yok..bu kadarmı kötü durum.***
    neler oluyor önemli izleyin inceleyin araştırın..
    tetikçilerin oyununa gelmeyin..çok önemli işler olduğu ortada..ne oluyor hisselerde**..

7. işfinansı iyi inceleyin son 8 yılı özekllişkle .hisselemeleri inceleyin..nasıl olmuş...başka örneği varmı..**önemli**.başka örneği vaRMI**..
    İŞGYO hiselerindeki antuni kantuni kardeşler**kim....hiseler blok halinde başkalaşıyor***??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Hisseyi asagilara cekebilmek icin baski kurulmus durumda ve bu yonde caba harcaniyor izlenimi edindim.Kapanislar son gunlerde ozellikle dusuk gosteriliyor.

Sayfa 119/672 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •