Sayfa 7/343 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 49 - 56 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Peki yasal olarak basvuracagımız makam yok mu...spk vs
    Bu kadar kolaymı ky nın haklarını iç etmek...diğer ambalaj firmaları olsa bu sırket en az 30 milyon kar eder...1-2 sene beklemekte fayda var zaten endexte düzeltme bekliyorum...ihracatcı firmalar iyi olabilir...ytd

2. Gunaydin akidesler, cumleten bol kazancli seanslar...:)

3. seans sonu...
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

4. Sonunda kırmış:)

ben bekleyemedim nice fırsatlar çıkarken!!!

elinde olanlara hayırlı olsun!

5. Bu fiyatlar hiçbirşey, 5 yıldır prim yapmayan bir kagittayiz, 4-5 TL.zaten minimum olması gereken fiyattır, 3,36 kapatmış peeehhhh

6. Bu kadar KY geleceğini zannetmezdim.
    Değişik bir alıcı grubu oluşmuş.
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

7. Artık Yükselme zamanıdır, 5 yıldır yerinde sayan bir kağıt bu, birşeyler olsun artık değilmi? Ama biz satmıyoruz, 5-6 TL.ye gelince belki düşünebilirim ancak sadece düşünebilirim,

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Artık Yükselme zamanıdır, 5 yıldır yerinde sayan bir kağıt bu, birşeyler olsun artık değilmi? Ama biz satmıyoruz, 5-6 TL.ye gelince belki düşünebilirim ancak sadece düşünebilirim,
    hisse cuma gunu kendinden beklenemyen bir hareket yapmıs...yeni gordum sasırdım acıkcası...bu hisseden beklenmeyen bir hareket...defeter degerine yeni ulaştık....bu hisse için 7-8 lira bilem ucuz...kimase 3-5 kara kanıp hissesini kaptırmasın...karı bekleyelim.o zaman belli olur bu yukseliş fake mi değil mi.....ytd

Sayfa 7/343 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •