Sayfa 86/748 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 681 - 688 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. ee hadi artık ya endeks çıkarken çıkmıyorsun düşerken yap hareketini bekletme beni...

2. serbest satış veren o....çocukları ne yapmaya çalışıyor acaba,anlayabilen varmı?

3. e ne oldu da bu kadar saldın kendini bu gidişle beklediğim hareket 1 ay uzadı her halde ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by tokborist.. Yazıyı Oku
    serbest satış veren o....çocukları ne yapmaya çalışıyor acaba,anlayabilen varmı?
    göz korkutmak biraz daha belki alttan toplamak bende verdim biraz işin açığı riski azaltmak için 80 seviyesinin üstü kapayamadık bir türlü alttan güç alacağız sanırım ya da hı....rı bunu böyle yorumlarım kendi adıma ytd...

5. 30 lara getir bekliyorum seni orada sevgili spek endeksin düşüşü bittiğini düşünmüyorum haftaya devam da sen endeks kağıdımısın ibiş adamı deli ediyorsun.yazdıklarım tamamen sallamasyon .....ytd...

Alıntı Originally Posted by tokborist.. Yazıyı Oku
    serbest satış veren o....çocukları ne yapmaya çalışıyor acaba,anlayabilen varmı?
    Endeks düşünce başka kağıtlara geçmek isteyen birileri acele etmiş olabilir..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    ÜNYE ÇİMENTO: Net Dönem Karı veya Zararı 33.897.475
    Nuh Çimento'nun Vergi Dairesine Sunulan 2017 Yılı 6 Aylık Net Karı 63.079.097 TL

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Nuh Çimento'nun Vergi Dairesine Sunulan 2017 Yılı 6 Aylık Net Karı 63.079.097 TL
    Geçmiş olsun diyelim..[emoji4]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 86/748 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •