Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 403/1014 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Emekliye yılda 2 maaş ikramiye masada

Konfederasyonların toplu sözleşme masasına taşıdığı ikramiye talebi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini de heyecanlandırdı. TÜED’den ‘Memur emeklileriyle başlayıp, işçi ve Bağ-Kur emeklilerine de yansıtılsın. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1’er maaş ikramiye istiyoruz’ açıklaması geldi.

Yeni palavra da bu.

Oynuyorlar emeklilerle.

Emeklilere maaş promosyonu gibi seçimlere kadar daha çok su kaldırır bu pilav.

3.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Emekliye yılda 2 maaş ikramiye masada

Konfederasyonların toplu sözleşme masasına taşıdığı ikramiye talebi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini de heyecanlandırdı. TÜEDâ��den â��Memur emeklileriyle başlayıp, işçi ve Bağ-Kur emeklilerine de yansıtılsın. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1â��er maaş ikramiye istiyoruzâ�� açıklaması geldi.

Yeni palavra da bu.

Oynuyorlar emeklilerle.
    Seçim vaadi değil miydi bu?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Emekliye yılda 2 maaş ikramiye masada

Konfederasyonların toplu sözleşme masasına taşıdığı ikramiye talebi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini de heyecanlandırdı. TÜED’den ‘Memur emeklileriyle başlayıp, işçi ve Bağ-Kur emeklilerine de yansıtılsın. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1’er maaş ikramiye istiyoruz’ açıklaması geldi.

Yeni palavra da bu.

Oynuyorlar emeklilerle.
    acaba yurtdisindan borclanarak emekli olanlara da var mi bu?

sinegin yagi

5. ahmet amca burdan emekli olup amerikada calısmaya devam edersen maaşını almaya devam edebilir misin bunu arastırdın mı

6.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bu arkadaşımın bir çocuğu var , bu yıl ilk kez okul çocuğu olacak gemlikte ilkokula başlayacak yani çocuğun adaptasyonu rahat olacaktır

bankadaki 350 bin lira akılıca idare edilirse bir karı bir koca bir çocuğu ilçe şartlarında çok rahat muhtac olmadan yaşatır, belki yazları bodruma gitmeyecek erdeğe gidecektir

ayağını yorganına göre uzatacak çocuğunu semt okuluna yazdıracak her hafta bir gece dışarıda yemeyecek market alışverişlerine giyim kuşam harcamalarına dikkat edecek paşa paşa geçinecektir, altındaki araba markalı olmasada olur

işe güce gelirsek gerçekten bende yıllardır ticaretle tekstil konf. imalatla uğraşıyorum gerçekten çok zorlanıyorum,piyasa sürekli yeni farklı ama ucuz ürün istiyor inanın artık yoruldum, gerçekten bu arkadaşıma benzer bir fırsat bulursam çok üzülerek işyerimi tasfiye edeceğim yanımda çalışan 20 kişinin iş akdini feshdeceğim tazminatlarını ödeyebileceğim meblağı hazırda tutuyorum eski emektar personelim

zaman ve kapitalist düzen sürekli büyük sermayenin yanında oldu ve biz kobiler bugün yok olmak üzereyiz, büyük marketlere fason iş yapalım diyoruz vadeleri o kadar uzun ve ödemeler o kadar nazlı ki paramı buhar oluyor zamanında gelmeyen ödemeler işe yaramıyor

daha dün eşimle konuştuk,dedikki herşeyi satalım, karadenize gidelim ,insanların az olduğu hala mutlu olabildiği şavşat gibi zamanın yavaş aktığı bir yere mesela, alalım çocukları özel okuldan devlet okulunda okusunlar bu ülkenin gerçekleriyle yoğrulsunlar, belkide doğru olan budur, belkide artık tavuklar gibi kümelenmemeliyiz adına metropol dediğimiz büyük kafeslerde, belkide dönmeliyiz artık dedemizin taşra kasabalarına ilçelerine

43 yaşındayım sürekli stres içindeyim personelimin maaşını çocuklarımın okul taksitlerini düşünmekten bıktım bittim, artık bende daha fazla ısrar etmeyeceğim, öğütülüyoruz bu büyük şehirlerde yavaş yavaş ölüyoruz, kümes misali çok katlı residencelerde kendimizi kandırıyoruz.

yazları bodruma gidip ayağımızı tuzlu suya sokup ızgara balığa limon sıkıp porsiyonuna servet ödeyip tarladan domates aldım diyerek kendimizi şanslı adlediyoruz, hadi canım bizmki resmen züğürt tesellisi, bodrumun 10 günlük tatiline binlerce lira ödeyip mahzun mahzun arkasından bakarak metropol mezarlıklarına geri dönüyoruz tırıs tırıs

toprak sahibi olmalıyız residence daireler bizim mezarımız, arabalarımız bizi sömürüldüğümüz mekanlar taşıyan robotlar, hergün o iğrenç trafiğin içinde ömrümüzden çalıyorlar, kızgın asfaltlar gökdelenler beton canavarlar , bu nefes almayan şehirlerden bu beton mezarlıklardan kurtulmak istiyoruz

ilk fırsatta, inanın bana
    Anladigim zaten ruhen kopmussunuz.

Cok da haklisiniz.

Sizin gibi cok fazla sayida her gun aci ceken belki milyonlar var.

Bu psikolojiden kurtulmaniz sart.

Insallah basarirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Bu arkadaşın yaptığı da iş değil yalnız..Bi yerden para gelmezse eldeki avuçtaki cabuk biter..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    yüzbinliralık bir dairenin kira getirisi gayet iyiymiş degil mi
    bu arkadaşımın bir çocuğu var , ana sınıfı hariç bu yıl ilk kez okul çocuğu olacak gemlikte ilkokula başlayacak gözü ilk orada açılacak yani çocuğun adaptasyonu rahat olacaktır

bankadaki 350 bin lira akılıca idare edilirse bir karı bir koca bir çocuğu ilçe şartlarında çok rahat muhtac olmadan yaşatır, üstelik artık kiradaki evinden kirada alacak, belki yazları bodruma gitmeyecek erdeğe gidecektir.

ayağını yorganına göre uzatacak çocuğunu semt okuluna yazdıracak her hafta bir gece dışarıda yemeyecek market alışverişlerine giyim kuşam harcamalarına dikkat edecek paşa paşa geçinecektir, altındaki araba markalı olmasada olur

işe güce gelirsek gerçekten bende yıllardır ticaretle tekstil konf. imalatla uğraşıyorum gerçekten çok zorlanıyorum,piyasa sürekli yeni farklı ama ucuz ürün istiyor inanın artık yoruldum, gerçekten bu arkadaşıma benzer bir fırsat bulursam çok üzülerek işyerimi tasfiye edeceğim yanımda çalışan 20 kişinin iş akdini feshdeceğim tazminatlarını ödeyebileceğim meblağı hazırda tutuyorum, birçoğu eski emektar personelimdir.

zaman ve kapitalist düzen sürekli büyük sermayenin yanında oldu ve biz kobiler bugün yok olmak üzereyiz, büyük marketlere fason iş yapalım diyoruz vadeleri o kadar uzun ve ödemeler o kadar nazlı ki paramız buhar oluyor zamanında gelmeyen ödemeler işe yaramıyor, yani iş ve hacim var gibi gözüküyor ama artık para kazanmıyoruz sadece para çeviriyoruz, bir hafta bende diğer hafta başkasında olan bir para bu, piyasanın parası.

daha dün eşimle konuştuk, dedikki herşeyi satalım, karadenize gidelim ,insanların az olduğu hala mutlu olabildiği şavşat gibi zamanın yavaş aktığı bir yere mesela, alalım çocukları özel okuldan devlet okulunda okusunlar bu ülkenin gerçekleriyle yoğrulsunlar bizim çocukluğumuzda olduğu gibi, çocuklar ailelerinin standardını gerçeklerini sosyo ekonomik durumlarını idrak edecek kabullenecek ve böyle büyüyecekler, bence doğru olan budur,

belkide artık tavuklar gibi kümelenmemeliyiz adına metropol dediğimiz büyük kafeslerde, belkide dönmeliyiz artık dedemizin taşra kasabalarına ilçelerine

43 yaşındayım sürekli stres içindeyim personelimin maaşını çocuklarımın okul taksitlerini düşünmekten bıktım bittim, artık bende daha fazla ısrar etmeyeceğim, öğütülüyoruz bu büyük şehirlerde yavaş yavaş ölüyoruz, kümes misali çok katlı residencelerde kendimizi kandırıyoruz.

yazları bodruma gidip ayağımızı tuzlu suya sokup ızgara balığa limon sıkıp porsiyonuna servet ödeyip kahvaltı için tarladan domates aldım diyerek kendimizi şanslı adlediyoruz, hadi canım bizimki resmen züğürt tesellisi, bodrumun 10 günlük tatiline binlerce lira ödeyip mahzun mahzun arkasından bakarak metropol mezarlıklarına geri dönüyoruz tırıs tırıs

toprak sahibi olmalıyız residence daireler bizim mezarımız, arabalarımız bizi sömürüldüğümüz mekanlara taşıyan robotlar, hergün o iğrenç trafiğin içinde ömrümüzden çalıyorlar, kızgın asfaltlar gökdelenler beton canavarlar , betondan artık toprağı gözükmeyen bu nefes alamayan yağmur suyunun bile toprağa kavuşamadığı şehirlerden bu beton mezarlıklardan kurtulmak istiyoruz

ilk fırsatta, inanın bana
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

8. Suan ayni ruh halindeyiz inanın.Ben bursa merkezdeyim şuan otomotiv sektöründe 10 yıldır çalısiyorum.Malesef yoğun çalışma temposu yüzünden robota dönüstuk.Arkama dönüp baktığımda ne yaptım diyorum hiç bir şey.Inegöl ün bir köyünde büyüdüm ve bir ayağım sürekli orada.Şehrin trafiği iş stresinden o kadar bikmisim ki geçtiğimiz hafta köye gittiğimde gece çırçır boceklerinin otusunu bile sanki hayatımda ilk kez duymuscasina huzurla dinledim.Malesef iş hayatı her geçtiğimiz gün zorlaşıyor robottan beklemedikleri performansı çalışanlardan bekliyorlar hastalandigin zaman bile geçmiş olsun yapabilecegimiz bir sey varmı demek yerine sen nerde sakatladin kendini ne zaman geleceksin çalışmaya uzun surecekse is akdini fesh edelim diyorlar.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 403/1014 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •