Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 404/1014 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Anladigim zaten ruhen kopmussunuz.

Cok da haklisiniz.

Sizin gibi cok fazla sayida her gun aci ceken belki milyonlar var.

Bu psikolojiden kurtulmaniz sart.

Insallah basarirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    Suan ayni ruh halindeyiz inanın.Ben bursa merkezdeyim şuan otomotiv sektöründe 10 yıldır çalısiyorum.Malesef yoğun çalışma temposu yüzünden robota dönüstuk.Arkama dönüp baktığımda ne yaptım diyorum hiç bir şey.Inegöl ün bir köyünde büyüdüm ve bir ayağım sürekli orada.Şehrin trafiği iş stresinden o kadar bikmisim ki geçtiğimiz hafta köye gittiğimde gece çırçır boceklerinin otusunu bile sanki hayatımda ilk kez duymuscasina huzurla dinledim.Malesef iş hayatı her geçtiğimiz gün zorlaşıyor robottan beklemedikleri performansı çalışanlardan bekliyorlar hastalandigin zaman bile geçmiş olsun yapabilecegimiz bir sey varmı demek yerine sen nerde sakatladin kendini ne zaman geleceksin çalışmaya uzun surecekse is akdini fesh edelim diyorlar.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    inşallah dostlar inşallah hepimiz başarırız, artık toprakla uğraşmak istiyorum, 43 yaşındayım bir 40 yıldaha ömrüm varmı bilmiyorum ?
    biraz mandıra filozofuna benzedim ama napiyim, bu suni robotize hayattan geçekten bıktım

herkese iyi geceler, sabah 06:00 da kalkıp o iğrenç trafiğin içine dalacağım çünki mecburen
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. http://www.arazitv.net/

Boyle bir site var belki birilerinin isine yarar.

Koyun besiciligini ogrenmek inanin 6 ayinizi almaz, sonucta oyle guclu bir isiniz olur ki, sasar kalirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    inşallah dostlar inşallah hepimiz başarırız, artık toprakla uğraşmak istiyorum, 43 yaşındayım bir 40 yıldaha ömrüm varmı bilmiyorum ?
    biraz mandıra filozofuna benzedim ama napiyim, bu suni robotize hayattan geçekten bıktım

herkese iyi geceler, sabah 06:00 da kalkıp o iğrenç trafiğin içine dalacağım çünki mecburen
    Abi sen iyi dayanmissin ben 34 yasimda bıktım beton yığınlarının içinde yasamaktan sabahın 5 inde kalkıp işe gitmekten

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ege bolgesi olmali... klorak onlar kullanir
    Okulun ismi niye yok ve imza yok- inanmayin bunlara
    Dün oğlum söylemşti bu listede yazılanları, gülmüştüm. Yazılanlar gerçek.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    arkadaşlar konut kredisi ile alakalı bir başlık yada konu varmı ?

Hangi banka kaçtan kredi veriyor ?
    Faiz oranlarını esnetiyormu ?
    Geri odeme aksadığında yaptırımları nelerdir ?
    Şartları nedir ?
    Limitleri nedir? ...

Bu kadar emlak ve inşaat muhabbeti dönmesine rağmen ne bu sitede nede başka bir sitede güncel ve geniş bir konu bulamadım.

Herhangi bir araba modeli hakkında bile yüzlerce sayfa yazılmışken bu konudan bahsedilmemesi ilginç..

Acaba bankalar bu konuların konusup paylaşılmasını istemiyormu ?
    geyik muhabbetinde arada kaynadı..
    maşallah emlak dışında herşey konuşuluyor sayfada

6. Baska siteler var....GOOGLE 'ın bilmesi lazım.....Almayımı düşünüyorsunuz?

7. Güzel...topikte isyan güçleniyor, duzene, düzenin dayattığı robot yaşamlara.

Ama çok yağmur yağıyor dediğimde, "oranın yağmuru bile güzel demişti" kuzenim...dün bir saat kadar sağnak vardı...o kadar acayip yağdı ki, 4-5 kez video cektim...neredeyse baştan sona yağmuru seyrettim...yağmurun sesi, derenin yağmur sonrası çağlamasi...gerçekten çok güzeldi.

Kariyerimin sonlarında pmp proje yönetim sertifikası aldım, proje de yönettim...uzun süreli planlarım yoktu iş yerinde, kurumsal hayat sonrası da işime yara diye düşündüm...öyle de oldu.

kurumsal hayattan kopuş, daha sakin ve daha doğa ile iç içe bir yaşam...planlama yaparken, çok detaylı analiz yapılmalı...tek başına olsan kolay da, eş, çocuk(lar)...onların beklentileri, mutlulukları, çok iyi analiz edilmeli...yapı olarak saldim çayıra, mevlam kayıra tarzı bir radikal yaşam değişikliğini tavsiye etmem.bence böyle bir karar alınacaksa, büyük bir proje gibi ele alınmalı, özellikle planlama çok iyi yapılmalı.

Bu arada Şavşat, makul insanların ve şaşırtıcı ölçüde eğitimli-medeni insanların kasabası...Doğunun incisi bence...doğası da Harika...yeniden başlangıç için biçilmiş kaftan...bu tur baskangiclari baba-dede ocağı tabir edilen yerlerde yapmak çok büyük avantajlar sağlıyor, risk ve stres çok daha yönetilebilir oluyor.

8. Emekli olma demişken bir yaşadığım bir anımı anlatayım .

Yurtdışında işe girerken şirket arabası verilmesi yerine arabayı ben alayım siz taksitleri ödersiniz diye öneriyi kabul ediliyor .

Hem de maaş olarak ekstra fark olduğundan dolayı emekli primi de artıyor .

Üstelik araba onun olacak taksit bitince [emoji3][emoji3][emoji3]

Araba da tr de 100 k euro'luk mercesedeslerden ama yakıt parası cepten

Tr de acaba bu şekilde çalışan firma var mı acaba .

Avrupa kendi para birimlerine göre çok ucuz hele alkol .

Süpermarkette 4-5 Euro 24 lü kutu bira satıyor .

Bizde tl olacak 2 taş çatlasın 3 tane alırsın

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 404/1014 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •