Originally Posted by
HISIM
Anladigim zaten ruhen kopmussunuz.
Cok da haklisiniz.
Sizin gibi cok fazla sayida her gun aci ceken belki milyonlar var.
Bu psikolojiden kurtulmaniz sart.
Insallah basarirsiniz.

Originally Posted by
Eren8002
Suan ayni ruh halindeyiz inanın.Ben bursa merkezdeyim şuan otomotiv sektöründe 10 yıldır çalısiyorum.Malesef yoğun çalışma temposu yüzünden robota dönüstuk.Arkama dönüp baktığımda ne yaptım diyorum hiç bir şey.Inegöl ün bir köyünde büyüdüm ve bir ayağım sürekli orada.Şehrin trafiği iş stresinden o kadar bikmisim ki geçtiğimiz hafta köye gittiğimde gece çırçır boceklerinin otusunu bile sanki hayatımda ilk kez duymuscasina huzurla dinledim.Malesef iş hayatı her geçtiğimiz gün zorlaşıyor robottan beklemedikleri performansı çalışanlardan bekliyorlar hastalandigin zaman bile geçmiş olsun yapabilecegimiz bir sey varmı demek yerine sen nerde sakatladin kendini ne zaman geleceksin çalışmaya uzun surecekse is akdini fesh edelim diyorlar.
SM-J710FQ cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inşallah dostlar inşallah hepimiz başarırız, artık toprakla uğraşmak istiyorum, 43 yaşındayım bir 40 yıldaha ömrüm varmı bilmiyorum ?
biraz mandıra filozofuna benzedim ama napiyim, bu suni robotize hayattan geçekten bıktım
herkese iyi geceler, sabah 06:00 da kalkıp o iğrenç trafiğin içine dalacağım çünki mecburen
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri