Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
Size bazı şeyleri tekrar tekrar yazmak gerekiyor galiba. 3. Havalimanıyla zaten büyük olan Catering pastası iyice büyüyecek. Burda THY ve ülke çıkarına olan bu işi THY'nin profesyonel olarak kendi yapmasıdır. Profesyonellik kısmının başarılması da ancak bu konuda profesyonel bir şirketle ortak hareket etmekle olabilir. Şu anki yapıda zaten budur. Bu yapının değişmesi beklenmemeli bana göre.

Eğer değişecekse de DOCO yerine gelecek firma artı olarak THY ve ülkeye ne getirebilecektir?
THY başka bir firmayla ortaklık kurarsa ne gibi bir kazanç elde edebilir? Önceki şirketin milyarlık yatırımlarına ne olacak?
Bu konuda DOCO kalitesinde çalışabilecek firmalar %50 ortaklığı kabul edecekler mi?
THY bu hizmeti kendi başına yapmaya kalkarsa mevcut kaliteyi sürdürebilecek, maliyetlerle başa çıkabilecek midir?
Ortaklık kurmadan başka bir firmayla anlaşılıp bu pastadan mahrum kalmanın hesabını yönetim kurulu verebilecek midir?
Öyle bir yazmışsınki görende sanacakki dünyanın en profesyönel uçak ikram firması doco sanki. Thy hangisi işime gelirse,hangisi benim elimi az cebime attırırsa onunla anlaşırım mantıgında ama bunu siz anlayamıyorsunuz adamlar thy,yi kara geçirmeye çalışıyorlar sanki doco ile anlaşmayınca thy,de işler kesilecek adam bir çok firma ile görüşmelerimiz var diyor siz hala dedigim dedik mantıgındasınız......anlamıyorsun işte adamlar doco,dan tamamen vazgeçme niyetinde degiller ortagımızla farklı şekilde sürebilir diyor ortaklıgımız dinlememişsin anca kendi düşüncelerini paylaşıp duruyorsun..