Originally Posted by
rxpu
Geçen hafta garip bir olay gerçekleşti,
Acıbadem mahallesinde metroya yakın evlere bakıyorduk. 450ye var 650ye var 750 ye var hepsi 3+1. Arada bir yerde bir ev sorduk tesadüfen satıcı alt katında oturuyormuş, balkondan gördü ve direk bilgi vermeye başladı, biz de sokaktayız. Ev 2+1 90m2. Fiyat 1.200.000 TL.Tam o sırada sokaktan geçen bir bayan bu rakamı duyar duymaz yanımıza geldi ve şaşırtıcı bir şekilde 1.200.000 TL mi?. Benim evim bu evden çok daha merkezi bir sokakta ve 3+1 ayrıca asansörlü 1.200.000TL yi şimdi bana verirseniz eve dahi uğramam öylece veririm dedi. Tabi penceredeki ev sahibi bu duruma epey bozuldu. Ben kadın şaka yapıyor sandım, ama bana ciddi olduğunu evinin 3+1 140 m2 asansörlü ve metroya çok yakın olduğunu baktığımız evden de ciddi oranda üstün olduğunu söyledi. Evde kendisinin oturduğunu evini satılığa çıkarmadığını ama bu fiyata hemen evin anahtarını verebileceğini yineledi.
Ben de nazikçe kendisine teşekkür ettim.
Gittikçe artan oranda satılık ev görüyorum. Ve artık satıcıların hayatlarına devam etmeleri için bu evleri satmaları gerektiğini düşünmeye başladım.
Yer İmleri