Sayfa 16/19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Hisse takip..

Alıntı Originally Posted by bdl Yazıyı Oku
    Hocam anele hakkında bir değerlendirme grafik ve yorum bekliyoruz.Sanmayin ölü forum takipteyiz
    takipte olunduğunu bildiğim için söyledim bende. değilse niye söyleyimki. valla benim grafiğe bakış tekniğim sizden çok farklı olduğu için kendim analizini yapıp sadece öneride bulunuyorum.daha doğrusu şunun için beğendim diyemiyorum. ben resim atmayı çizgi çekmeyi bilmem hiç bi zaman ihtiyaçta duymadım.birebir anlatma şansım olmuş olsaydı ne benim için nede karşımdaki insan için çokta zor olmazdı ama maalesef...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Hocam Uşak - Kozaa -parkme yorumunuzu alabilir miyim ?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hocam takipteyiz çok teşekkür ederiz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    topiği heyecan olsun zaman geçsin muhabbet olsundiye açmıştım ama maaşallah herkes ayak ayak üstüne atmış eleman çalıştırır gibi..
    hiç kimse bişey alıp satmıyormu, boşamı yazıyoruz burda?
    unutmayın benim işim değil bu.
    yarında gider vop yazarım varant yazarım endeks yazarım hisse aklıma bile gelmez..
    Selamun aleyküm
    Benim işime her türlüsü gelir bilin değil mi hocam ?

Alıntı Originally Posted by se7ven_86 Yazıyı Oku
    Hocam Uşak - Kozaa -parkme yorumunuzu alabilir miyim ?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim hisse yorumu yapmadığımı biliyosunuz. neden sordunuz aceba
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Selamun aleyküm
    Benim işime her türlüsü gelir bilin değil mi hocam ?
    ben başta bu iş benim işim değil diye söylemiştim.maksat heyecan olsun ama birlikte olsun..

endeks görüşüm: bu yaşanan sert hareketlerin ciddi,ciddi, bir yükseliş olduğunu düşünüyorum..

krstl.. destek..3.47

anele............2.91

goody...........4.83

Sayfa 16/19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •