Sayfa 375/1009 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    90'lı yıllarda bu yöntem denendi,başarılıda oldu. dolar ve tl tutan aynı getiriyi alıyordu,KY mutluydu. TL ci şimdiki gibi ezilmiyordu.
    Su akar yolunu bulur, kabul etsek te etmesek te fiili olarak mümkün olan tek seçenek bence bu, bunun dışına çıktığımızda bir taraftan dayak yememiz olası. İleride cari açığı düşürürsün dolar kulaklarından fışkırmaya başlar o zaman faizi istesen de yüksek tutamazsın.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Goldman: Lira daha fazla değer kazanacak

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Goldman: Lira daha fazla değer kazanacak
    meali: Biz çıkmak istiyoruz,ucuz dolar istiyoruz.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    meali: Biz çıkmak istiyoruz,ucuz dolar istiyoruz.
    Bence doğru bir tespitte bulunmuşsunuz.

Hatta konuyu biraz daha açmak gerekirse yabancılar borsada daha yükselecek algısı oluşturup senetleri bizim KY'ye devrederken kendileri ucuzlayan kurdan dolar alımına devam edecekler. Sonrası malum...

İsterlerse dolarlarını alıp giderler ama bence borsanın düşüşü doların çıkışı sonrası yine yüksek fiyattan dolarları bize geri satıp düşmüş olan hisse senetlerini geri alacaklar...

Aynı operasyon zamanında altında yapıldı. Altını önce 1500 sonra 1800 dolarlara çıkardılar, sonra da oluşmuş algı ile 2000 olacak diye gazladılar. Altının dolar bazındaki bugünkü fiyatı malum...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yüksek faiz yüksek kur'un gerçek olması mümkün değil ki... Faiz kuru dengelemek için her daim daha avantajlı olmak zorunda. Faiz insanlara bir şey önermez ise, herkes yine gider döviz alır. Ucuzmuş pahalıymış fiyatına falan da bakmaz.

Biri diğerinden daha avantajlı olmak zorunda yani. Kur yüksek olursa, faizin yüksek olması kesmez. Çok çok daha yüksek olması keser ancak.

Bütün sıkıntı dünyaya satabileceğimiz vazgeçilmez marka bir ürünün olmamasından kaynaklanıyor.

Turizmde yapıyoruz bir şeyler ve her daim bir seçenek olarak kalacağız ama burnumuzdan getirecekler sağda solda patlattıkları bombalarla.

Sanayide de aynı. Ölmüyoruz ama sürünüyoruz.
    Dövizin getirisinin faizin hafif altında kaldığı faizi az farkla yenemediği yüksek faiz yüksek kur sistemi demek istiyorum
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Bence doğru bir tespitte bulunmuşsunuz.
    hangi banka böyle yorumlar yapıyorsa pozisyonunu tahmin edebilirsiniz. en düşük rakamı veren en büyük riskte olandır. bu robobank mı nedir en uçuk rakamları o veriyor demekki riskleri çok büyük.

Suudi de atm den USD cekmenin dayanilmaz rahatligi da cok keyifli idi- yer airport..
    Canim memleketim bekle beni geliyorum izne...........

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu güzel fiyatlardan 5k $ daha alınmıştır. yannız bu sefer harcamak için,çünkü bayram sonrası ABD'ye gidiyorum. dolarlarımı has kendi vatanında harcamak güzel olacak. ucuza ABD ye gidebilmemi sağlayan AK beyinlere teşekkür ediyorum.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Suudi de atm den USD cekmenin dayanilmaz rahatligi da cok keyifli idi- yer airport..
    Canim memleketim bekle beni geliyorum izne...........
    buradada çekebiliyorsun TEB atm lerinden. avm deki atm den ben çekiyorum günlük limit 800$. eur,gbp de çekilebiliyor. dövizde rakipsiz banka TEB

Sayfa 375/1009 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •