Sayfa 324/712 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Sayın Mavi_38 sizi bekliyorum ne demişler diye. saygılarımla.

Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
    Ben bu tür hisse hareketlerinin güven sarstığını söyledim bilmediğimiz bişey var mı dedim.hayır kesinlikle yok herşey mükemmel gidiyo bilançolarımızı faaliyet raporlarımızı görmüşsünüzdür dedi.fazla bişey söyleyemiyorum ama tek söyleyeceğim şey içinizi ferah tutun ve çok rahat olun dedi.ben ısrarla dem vurdum ünlüden onların hareketlerini biz bilemiyoruz ama inanın herşey yolunda hemde çok dediler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    Ben bu tür hisse hareketlerinin güven sarstığını söyledim bilmediğimiz bişey var mı dedim.hayır kesinlikle yok herşey mükemmel gidiyo bilançolarımızı faaliyet raporlarımızı görmüşsünüzdür dedi.fazla bişey söyleyemiyorum ama tek söyleyeceğim şey içinizi ferah tutun ve çok rahat olun dedi.ben ısrarla dem vurdum ünlüden onların hareketlerini biz bilemiyoruz ama inanın herşey yolunda hemde çok dediler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben farklı birşey beklemiştim.Bundan farklı bir şey diyemezler.firmada sıkıntı yok.hissede hareketlerinde sıkıntı var .firma tüm hızıyla gidiyor.bizler 110.000 seviyesine gelmiş borsa, yarın 102.000 seviyesine geldi mi ne olacak diye düşünebiliriz.bu sene eğer karla kapatırsak , temettü verilmesiyle birlikte herhalde daha iyi olacağını düşünmekteyim.şuna emin ol bu firma hızlı ama çok hızlı büyüyor. Ülkemizdeki Rakiplerinin hepsi yabancı.Ben makro olarak bakınca daha huzurlu oluyorum.

Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

3. Değerli arkadaşlar yıldız-gözde grubundan olduğu için makinayı takip ediyorum. Gözdeyi uzun zaman taşıyan biri olarak bu gurubun kolay kolay temettü vermediğini aksine bedelli yaptığını gözlemledim, inşallah dediğiniz gibi verir herkes kazansın. Saygılar.
    YTD

Yaşamı değerli kılmak bize düşer

4. dostlar 1,97 olmuş an itibariyle ,,, bence hadi indirde görelim demeyin lütfen yaa ))) valla siz diyince abiler öle mi alsana diyor resmen )))) 5,00 yapamaz ki diyin bari illa iddia edecekseniz de belli ters teper )))) nahiçaze şaka yollu takılıyorum )))

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bu adamların niyeti gerçekten çok kötü yarısını 2 üzeri satmıştım oysa ihtiyaç yokken 2.70 te 3.15 de gördük ama borsa işte allah muhtaç etmesin

6. MAKTK - Makina Takım

Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bu adamların niyeti gerçekten çok kötü yarısını 2 üzeri satmıştım oysa ihtiyaç yokken 2.70 te 3.15 de gördük ama borsa işte allah muhtaç etmesin
    Likidite sağlayıcılığı yaparak işlem hacmine ve tahtanın derinliğine katkı yapacağını söyleyen firma an itibari ile küçük yatırımcının zararına sebep olduğu net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bu konu ile ilgili spk ya şikayette bulunmak uygun hale gelmiştir. Verilen bu yetkiyi kötüye kullanan firma hisse fiyatının belirgin bir şekilde geri çekilmesine sebep olmuştur. Endeksin yükseldiği günler ve diğer günlerde işlem bazlı manipülasyon yapılmasına sebep olan kurumun acilen alınan bu yetkiyi ya gönülü olarak sonlandırması veya ilgili kurumlar tarafından sonlandırılması gerekmektedir.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

7. Arkadaşlar gözde grafiklerini inceleyin 5-10 yıllık, piyasa yapıcılığı oyununu hersene oradada uyguladılar nezaman piyasa yapıcılığı oyunu başladı hisse 3 ile 6 ay g..tü toparlıyamadı. Kasıtlı ky bafilemece. Dikkatli olmakta fayda var, ilk çıkışı satış fırsatı olarak görmekte fayda görüyorum kendi adıma.
    YTD

8. Herkesin gönlüne göre olmasını temenni ediyorum

Sayfa 324/712 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz