Sayfa 38/303 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 297 - 304 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Sayın Mohikan'a benzetmek gibi olmasın, bir ara KOÇ diye biri vardı. Altın, petrol, dolar, borsa vb.. hepsinde uçuk hedefler sallar, tutmayıncada çeker gider ya da topiki kapatırdı. Bir süre sonra tekrar döner aynı şekilde yine sallardı. Uçuk hedeflerden biri bile tutsa iyi prim yapacağını zannediyordu herhalde.

2. Yahu beğenmeyen takip etmesin, sayın mohikanın bilgi ve tecrübelerinden burada pek çok kişi faydalanıyor, terbiye sınırlarını zorlamamak gerek, sayın mohikanın emeğine saygı gösterin lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. amaçlarına ulaşmış görünüyorlar maalesef...
    "corleoneler asla unutmaz"

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Babo diyor ki BIST 30 29.000 KIRARSA altın vuruş başlar.

Euro 4 alsak BIST 30 116.000 yapıyor. Hadi Euro biraz düştü 3.90 oldu diyelim.

Yav, şimdi BIST 30 113-114 binleri geçince altın vuruş başlamış mı olacak yani?

Herkesin kafası karışık, insanlar ciddi ciddi BIST 100'de 100 binlerin geleceğine inandırılmış.

Geçen yıl 72 binlerde topik kapatıp giden BABO abimiz; BIST 100 90.000'İ geçince altın vuruş başladı derse hakikaten bu işi bırakırım.

Sv JAS kardeşim; Aralık ayında 71.500'den 78.500'e kadar hisse taşıdım.

Bir ara elimde 26 hisse vardı. 4 tanesi hariç hepsinden yılbaşı ve sonrasında çıktım. 2'si halen elimde duruyor.

80 binden sonra 2 kez short açıp stop oldum, biner puan verdim, bunları burada hemen hemen günü gününe yazdım.

Çarşamba gününden itibaren 107.000'den itibaren 10 kademe STOPSUZ SHORT açmaya başladım.

Şu anda 108 bin ortalama ile %30 short pozisyondayım. Her 1000 puanda %10 SHORT daha açacağım.

116 bine kadar shortlayacak gücüm ve zamanım var.
    .
    Yorumsuz .Yorumu kendiniz yapın.

5. Mohikanı kaçırdığınıza göre canınız sıkılmıştır, taso getirdim. Buyrun

6. Smile

Alıntı Originally Posted by Jul Sezar Yazıyı Oku
    Mohikanı kaçırdığınıza göre canınız sıkılmıştır, taso getirdim. Buyrun

Bu tasolarla sayım yapsak tutar mı!

7. Özür dilerim mohikan artık yazmayacaksaniz bari bir veda yazısı yazarmisiniz hisse net her girdiğimde önce bu topik bakıyorum yazdınız mi diye

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sizi gönülden seviyoruz

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/303 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •