Arama sonucu : 3753 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    2 sene gozalti pazarinda olan batak sirket usuzlsuz atilmis ha:

SPK'nin aciklamasi bu:

Ulkenin SPK dururken, onun durmasini birak, sirketin patronu sahtekar diye fislenmisken, adam herkezi dolandirip sirketi batirmisken, gelip ben burda diplomasiz (veya diplomali) avukatin yazdigina mi deger verecegim?

Neymis yaptigin senin, ne yapmaya calisiyorsun net anlat burda. Bir suru yazi birsey anlasilmaz.
    işin daha da enteresanı.......

" avukata sorduk, kazanırmışız" " sen avukattan daha iyimi bileceksin" " sen SPK DAN daha iyimi bileceksin " diyenler.

mahkemede kararları, hakimler verir. onlarda kanunda ne yazıyosa ona göre karar verirler. sen hakkını savunurken, sana yol gösteremezler. eldeki duruma beyanlara göre karar verirler

istatistik olarak avukatların yarısı davasını kazanır. çünkü genelde her davada 2 taraf ve 2 avukat olur. biri kaybeder, diğeri kazanır.

SPK nın her verdiği karar doğru olsaydı, bazısını idare mahkemesi iptal etmezdi zaten. yani, her verdiği karar doğru değil. müjdata kesilen cezayıda spk kesti, AMA MÜJDAT KARDEŞİM ONU ÖDEMEYECEK.( BELKİDE ÖDEMİŞTİR, GICIKLIK OLSUN DİYE 15 GÜNLÜK İTİRAZ SÜRESİ GEÇİNCE BEN AÇIKLADIM CEZADAN YIRTMA YOLUNU. ÖDEMİŞSE BİLE GERİ ALMASI MÜMKÜN AMA BAŞVURMASI LAZIM) ben genyh yönetim kurulu üyesi olsam, spk nın kottan atma kararını iptal ettiririm ama yetkim yok.

ben iflas davasına taraf olsam, TEK CELSEDE MÜJDATA İFLASI YAPIŞTIRTIRIM.

diplomalı yada diplomasız avukat değilim.....İLERİ DÜZEY TEKNİK BİLGİ SAHİBİYİM. belli olmuyomu.

kısaca söylemek gerekirse, GÖLGE ETME......
    Son düzenleme : deniz4837; 09-09-2017 saat: 19:03.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •