Aynasızlar gelmiş.
Seviyorum ama Hulusi KENTMEN gibi bizimki. Hartdadanak infaz etmiyor. Sabırla yazıları silme ile uğraşıyor.
Usul usul ayar veriyor. Güzel. Umarım alıngan da değildir.![]()
Merkez bankasının yüzünden !!!
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ndi_ID1437360/
Valla doğru sayın Jon.
Benim FLAŞ HABER'imi de silmişsiniz arada.![]()
Belki gözden kaçırmış olanlar olabilir...tekrar üstüne,basa.basa yeniden alıntı yaparak şu anki ülkenin durumunu göz önüne sereyim dedim !!!...gerçekten işimiz çok zor...tam istikrarlı bir hedefimiz yok,ÜLKEDE PARA BİTTİ,MERKEZİN GERÇEK REZERVİ 20 MİLYAR DOLAR BİLE DEĞİL..sadece günü göz boyamaları ile geçiriyoruz...bütün yol,köprü vs yatırımlar yapılıyorun altındaki gerçekleri bir bilseniz aklınız şaşar...işte bu gerçekleri hasır altı etmek için varlık fonu adı altında geriye kalan Devletin taşınmazlarını intihara ittiler SAYIŞTAY DENETİMİNDEN KAÇIRMA İÇİN !!!
sonra soruyoruz dolar niye çıkıyor. Nohutu az üretiyoruz fiyatı artıyor. o enflasyonu artırıyor. Çözüm; Yur dışına dolar göndermek
http://www.businessht.com.tr/piyasal...i-alacak-karar
ARJANTİNİ UNUTMUŞSUNUZ...en fazla ülkemizlen beNzerliği olan ülke...2 DEFA İFLAS ETTİ !!!. Brezilyada öyleydi onlar sıcak paraya önlem aldılar,biraz sarsıldılar ama ufaktan işler rayına oturmaya başladı,çünkü yakın komşusu Arjantinin durumuna düşmek istemediler...petrol gelirlleri var,ama fitlar çok düştüğü için sarsılma yaşadılar !!!
Biz herkese eşit şekilde kuralları uygulamaya çalışıyoruz. Atladığımız varsa hatırlatın, üçgene basıp yönetime iletin. Yine de tarafsız uygulama olmadığını düşünüyorsanız, moderatörlerin üzerinde adminler var onlara iletin, gereğini yaparlar.
Bu forumu dolar ve kurlara etkisi olan konularda tutmaya çalışıyoruz. Karşıt görüşlü biri bir şey yazdı diye mutlaka cevap vermek zorunda değilsiniz. Engelleyin görmezsiniz. Kural ihlali varsa iletin gereği yapılır.
not: Silinen bir yazıyı alıntılamışsanız, ne yazarsanız yazın sizin yazınız da silinir. Bu genel bir kuraldır, yazdığınıza bakılmaz.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer İmleri