Sayfa 37/948 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 289 - 296 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bugunku kapanisa yorumu olan varmi duzeltmemi sizce

2. Forum, düşünceler, izlenimler, duygular ve duyumların paylaşıldığı platformun adıdır. Tabii ki etkileneceksiniz, onun için giriyorsunuz zaten topiğe... Satış butonuna kendi parmağınızla bastıktan sonra ise başkalarını suçlamak tam bir sorumsuzluk örneğidir. Yaptıklarının sorumluluğunu üstlenemeyen kişinin kimseye faydası olmaz kanımca, kimse kusura bakmasın... Hatta kendisine bile... Risk alamıyorsanız ne işiniz var ki borsada? Hele hele de bu kağıtta? Neyse... Arkadaşlar, geri dönüşlerin artık görece daha hacimli olduğuna dikkat etmenizi öneriyorum... Selamlar, bol kazançlar...

3. Teşekkürler Sayın tekniker, değerli paylaşımınız için...

4. Bugün 1.94 ortalama ile aranizdayim aptallık ettim hisse fiyatı kelepir iken almadım 1.10 larda iken gittim 1.96 dan aldım şimdi kar etmeyi planlıyorum 😁😁😁

Biz ky ler akıllı değiliz başta ben halbuki iki ay önce alacaktım hacim takibi yaptım tahtayı sığ gördüm şimdi ise kaç gündür milyonluk hacimler dönüyor 😀😀😀

Kaybedersem tamamen kendimden kaynaklı ama hissede gelecek görüyorum bu fiyatlarin hala ucuz olduğunu düşünüyorum birleşme hikayesi var ötv indirimi buna yarıyor ilk çeyrek bilanço iyi gelecek bir de sinerji var tekniği iyi...

Ya nasip dedim girdim ...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Kelebekcan Yazıyı Oku
    Bugunku kapanisa yorumu olan varmi duzeltmemi sizce
    Bnc 1.40 civarı fiyattn maliyetlenenler malı boşaltıyorlar, "gap" kapatma ayağına, endeks saldı ayağına..2 üzeri fiyattn çıkmadğma çok pişman oldm, hayrls tabi ama tek tavsiyem stop ve kar realize hedefnz olsn

Bu kaada girerkn 2.10'da çıkarm dedim, sonra klasik ky hatası olan dahada yükselir mantığıyla hareket ettim, şimdi inş yarn 1.94-95 görürde veririm diyorm

Şahsi düşünce ve hedeflerm böyle, bi arkadşn dediği gibi herkesn kendi kararı, o yüzden başkalarnn düşüncesi sizleri yanıltmasn

Al-sat-tut tavsiyesi değildr, hürmetlerimle

Alıntı Originally Posted by FSB Yazıyı Oku
    Bnc 1.40 civarı fiyattn maliyetlenenler malı boşaltıyorlar, "gap" kapatma ayağına, endeks saldı ayağına..2 üzeri fiyattn çıkmadğma çok pişman oldm, hayrls tabi ama tek tavsiyem stop ve kar realize hedefnz olsn

Bu kaada girerkn 2.10'da çıkarm dedim, sonra klasik ky hatası olan dahada yükselir mantığıyla hareket ettim, şimdi inş yarn 1.94-95 görürde veririm diyorm

Şahsi düşünce ve hedeflerm böyle, bi arkadşn dediği gibi herkesn kendi kararı, o yüzden başkalarnn düşüncesi sizleri yanıltmasn

Al-sat-tut tavsiyesi değildr, hürmetlerimle
    Yarın 1.94-1.95 görsün de vereyim demek de sizin deyiminizle 'klasik ky hatası' olabilir

Ahmet Mergen, seminerlerinde bu durumu çok iyi anlatıyor,bir dinleyin derim...

Herkese Günaydın. Kazançlı bir gün olması dileğiyle.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

8. Hedefim 2.50 o yuzden satmadim maliuet 1.82 stoplas sanirim 1.80 diue dusunuyorum yatirim tavsiyesi degildir tabiki kendimce yorumum

Sayfa 37/948 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •