Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 496/1014 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Bende sultanahmet bölgesinde emlak işi yapıyordum. Fiatlar dolar bazında yüzde 40-50 düşmesine rağmen alıcı yok...Hiç yok..Kira çarpanı ile fiatlar arasında uçurum var. Adamın satılık olarak 1 milyondolar istediği yerin kirası 1200 dolar aylık !!!!!
    orasida tuhaf bir yer

adamlar hesapta krizde etrafimda ne kadar ABD de hali isi yapan varsa haber verdim hani sizin tanidiginiz vardir oradan bir magaza kapatalim. Cunku inaniyorumki uzun vadede kapalicarsi eski suksesine geri gelecek

Lakin 1 tane bile dolar cinsinden fiyati dusmus magaza bulamadim. Dedim nasil oluyor bu? Dedilerki sahipleri zaten zengin satmaya ihtiyaci yok

Turkiye emlak piyasasi cok tuhaf

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Amerika'da beyaz yaka çalışan olmak modern kolelik zaten...bu açıdan Avrupa daha iyi...beyaz yaka olup Amerika ya giden 2 tanıdığım oldu, 20 si Avrupa'ya gitmistir( burada belii düzeni olup 30 dan sonra gitmekten bahsediyirum)...Kanada tercih ediliyor mesela.

Türkiye de beyaz yaka açısından Amerika gibi, daha kötü hali sadece..mantık iyice Amerika'ya benzemeye başladı,modern kolelik bizde de geçerli olmaya başladı.
    Valla benim anladigim oyle degil

AB de maaslar kesinlikle daha dusuk ABD ye gore ustune vergiler anormal yuksek
    ikincisi ABD de irkcilik yok
    birde ABD de issizlik yok gibi bir sey AB de cok daha yuksek

Dun bir Turk pikniginde bir suru Turkle tanistim. Aralarinda turist vizesiyle ABD de is arayanlar vardi. Ayrintili konusmaya firsatim olmadi ama gencecik kizlar izmirden istanbul dan gelmisler ABD de kalmanin yollarini ariyorlardi

Ben hayatimda Turk insanini hic bu kadar cok caresiz gormemistim.

Ahmetg Guest

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Ben hayatimda Turk insanini hic bu kadar cok caresiz gormemistim.
    Allah yardimcilari olsun, bunlarla daha cok ayaga dusecegiz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...mbira-2022786/

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Allah yardimcilari olsun, bunlarla daha cok ayaga dusecegiz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...mbira-2022786/
    Turkiye dogudaki savasi kazanamaz

Cunku Turkiye PKK ile savasmiyor Amerika ile savasiyor

Daha gecen gun Diyarbakir de drone dusmus. Gazetede drone icin Amerika nin drone u deniyor. Yahu bu ulkenin bir radari yokmu sinirdan drone girip gezebiliyormu kafasina gore?

alla alla

6. Kesinlikle tersini düşünüyorum.Şöyle örnek vereyim,kavşağa koyduğunuz trafik polisi biraz o yoldakilere biraz bu yoldakilere geç geç yaparak ağır da olsa trafiğin işlemesini sağlar.Ancak trafik yine de yoğundur beklersiniz,akıcı trafikten söz adilemez.Rastladınız mı bilmiyorum ancak,tamamen kilitlenmiş bir trafikte bir devlet büyüğü geçeceği zaman yarım saat içerisinde yollar boşalır,yıldırım hızıyla gidebilirsiniz.Nasıl olduğunu anlamazsınız bile ancak istendiği takdirde o trafiğin komple açılabildiğini görürsünüz.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Izmir diyince karsiyaka dan da bahsetmek lazim

Gidin Mavi Bahce denen AVM ye aksamustu haftasonu gidin. Kaliteli insan ne demek avrupai insanlar ne demek gorun

Tam bir anti-Istanbul
    Valla bakkal bile hoşgeldiniz diye karşılayıp beyefendi diye hitap edince İstanbul apaçisi gibi kalakalmıştım.Böyle deneyimler yaşamak mümkün İzmir'de.Ancak 14-15 yaşında çocuklar güpegündüz sokak ortasında kollarına birşeyler sırınga ederken polise haber verdiğimde,onlar ağrı kesici bir ilaç kullanıyor diye cevap aldığım manzaraları da görmek mümkün.Türkiye klasiği,bir sokaktan arka sokağa geçtiğinizde bambaşka manzaralarla karşılaşabilirsiniz veya bugünün aile semti,nezih semtler 5 yıl sonra batakhaneye dönüşebilir veya batakhanelerin olduğu yerlerde lüx siteler yükselebilir.Öngörü çok zor.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    izmir'de kalifiye eleman pek yok' lafına da gülüp geçmek gerekiyor tabii.. asla öyle bi şey yok
    Şahsen kalifiye eleman olmadığının en az 100 örneğini sayabilirim ancak 1 defa dahi hayret böyle iyi yetişmiş biri İstanbul'da veya Avrupa'da bile yok diyebileceğim örnek yok.3-5 kişiye dayandırdığım bir istatistik değil yüzlerce muhtemelen 1000 kişi üstü için söyleyebilirim.Kalifiye derken aptal veya yeteneksiz anlamında söylemiyorum tabi ki İzmir'de tahsil yapmış veya donanımlı insanlar mecvut,muhtemelen bunların kalifiye hale gelmesini sağlayacak iş ortamları olmamıştır.Şayet şirketler veya iş hayatını bilenler benim gibi düşünmüyorsa şaşırıım.

Sayfa 496/1014 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •