Sayfa 121/137 İlkİlk ... 2171111119120121122123131 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 961 - 968 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. #nnf fonundan sonra ata yatırımın #tlz fonu da birleşim şirketini keşfetmiş. kendilerini tebrik ediyorum #brlsm

2.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    *Bayraktar: BAE'den ciddi bir ilgi var, özellikle yenilenebilir projelere

RÖNASANS İNŞ. BAE de insaat işleri var neden olmasın brlsm bu projelerde
    umarım düzeltme tamamlanmıştır ytd..
    rönesan inş. çok ciddi ve büyük bir referanstır...zaten rönesans uluslararası çalışan çok büyük bir firmadır..senin de dediğin gibi BAE de çok güçlü ilişkileri ve aldığı büyük işler var...bence bu ihtimal bile güzeldir...bence ciddi kapıları ona açacak...

brlsm in saha tecrübesi yüksektir..kaliteli iş yapıyor....ben bu hisseyi alırken bu faktörü de göz önüne almıştım..bence doğru yoldayım...gerisi de kısmettir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    #nnf fonundan sonra ata yatırımın #tlz fonu da birleşim şirketini keşfetmiş. kendilerini tebrik ediyorum #brlsm
    nerede yazıyor dostum...bizimle paylaşabilir misin acaba ?? fonların keşif etmesi elbette keyif veriyor...onlardan çok daha ucuz maliyetliyiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nerede yazıyor dostum...bizimle paylaşabilir misin acaba ?? fonların keşif etmesi elbette keyif veriyor...onlardan çok daha ucuz maliyetliyiz...
    https://twitter.com/FonTakip/status/...PV8k4K8jg&s=19

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    merhaba Keko Dostum her ayın ilk haftası fonlar portföylerindeki son durumu kap a bildiriyorlar. o sayede bizde fonlar son ay itibari ile hangi şirketlere ortak olmuşlar takip edebiliyoruz. nnf fonu hiç unutmam alarkoyu 2 liralarda 4 liralarda eklemişlerdi nnf fonuna. şimdi nnf fonu birleşimi de almaya başladı. ata yatırım da birleşimde pozisyon almaya başladı. buy,goh, ıdh gibi bist 100 dışı fonlarda birleşimde pozisyon almaya başlar ise piyasada enerji şirketi olmaya başladığımızın farkındalığı oluşur inş.

şirketin yöneticileri ve yatırım ilişkileri görevlerine daha çok sahip çıksalar iyi olur.
    1. şirketin ünvanına ENERJİ eklenmelidir.
    2. şirket analist toplantısı düzenlemelidir.
    3. 2024 büyüme öngürüleri, beklentiler kesinlikle ara ve yıllık raporlarda dile getirilmelidir.
    4. aracı kurumlara şirket ile ilgili bir analiz raporu yazdıralabilir. bu şirketin bilinirliğini öngörüleblirliğini artırır.

yatırım ilişkileri yatırımcı dostu tavır almalıdır. sorulara zamanında hızlı dönüş sağlamalıdır. rica etsem yönetime bu hususları iletebilir misiniz arkadaşlar ?

6. https://www.youtube.com/watch?v=z5xpgusTNzA

alanında çok başarılı , Tacirler Yatırımdan kaliteli analist Kadirhan bey "small cap" olarak birleşim mühendiliği beğendiğini belirtti #olumlu

7.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=z5xpgusTNzA

alanında çok başarılı , Tacirler Yatırımdan kaliteli analist Kadirhan bey "small cap" olarak birleşim mühendiliği beğendiğini belirtti #olumlu
    30.dakikadan itibaren brlsmi anlatıyor...olumlu bakmışlar...ucuz da görüyorlar...artık bilançoları ve olası kap haberlerini bekleyeceğiz brslm de..genelikle son iki çeyreği çok iyi geliyor brlsmin...bekliyoruz...

8.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    merhaba Keko Dostum her ayın ilk haftası fonlar portföylerindeki son durumu kap a bildiriyorlar. o sayede bizde fonlar son ay itibari ile hangi şirketlere ortak olmuşlar takip edebiliyoruz. nnf fonu hiç unutmam alarkoyu 2 liralarda 4 liralarda eklemişlerdi nnf fonuna. şimdi nnf fonu birleşimi de almaya başladı. ata yatırım da birleşimde pozisyon almaya başladı. buy,goh, ıdh gibi bist 100 dışı fonlarda birleşimde pozisyon almaya başlar ise piyasada enerji şirketi olmaya başladığımızın farkındalığı oluşur inş.

şirketin yöneticileri ve yatırım ilişkileri görevlerine daha çok sahip çıksalar iyi olur.
    1. şirketin ünvanına ENERJİ eklenmelidir.
    2. şirket analist toplantısı düzenlemelidir.
    3. 2024 büyüme öngürüleri, beklentiler kesinlikle ara ve yıllık raporlarda dile getirilmelidir.
    4. aracı kurumlara şirket ile ilgili bir analiz raporu yazdıralabilir. bu şirketin bilinirliğini öngörüleblirliğini artırır.

yatırım ilişkileri yatırımcı dostu tavır almalıdır. sorulara zamanında hızlı dönüş sağlamalıdır. rica etsem yönetime bu hususları iletebilir misiniz arkadaşlar ?
    uzun zamandır şirketlerin yatırımcı ilişkilerini aramadım..çünkü az çok neler söyleyebileceklerini tahmin ediyorum..biraz da tembellik de var..iş yerimde de yoğunluk var...fırsatım olmuyor dostum..

Sayfa 121/137 İlkİlk ... 2171111119120121122123131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •