Sayfa 124/1002 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    böylece TBMM nin artık bir işe yaramadığınıda açıkladı.oradakileri oturup maaş alan marabalr yerine koydu..emir kulları yanii..

geçen gün ŞENTOP demişti ya : CB İSTERSE MONTRÖ YÜ BİLE İPTAL EDEBİLİR diye..

artık sarayın neler yapacağını hala anlamayan varmı ?
    Tam 12 den ! vurmuşsunuz.

Yazdığınıza ilave edilecek bir şey yok.
    Belirlenen istikamete doğru artık koşar adım...
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Hakan Atilla'nın istifası sonrası boşalan Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Qua Granite
    05 – 06 Nisan 2021 tarihlerinde 16,46 TL fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacaktır.

Turex
    01-02 Nisan 2021 tarihlerinde 12 TL fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacaktır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin yaptığı açıklamada "İç ve uluslararası hukuka uygun" dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Eve geldim, TV açık ,haberler var. Biri musluk çalmış, biri geyik çalıp yemiş, biri,köpeğe ateş etmiş .Ne oluyoz derken meğerse kanal D imiş.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Eve geldim, TV açık ,haberler var. Biri musluk çalmış, biri geyik çalıp yemiş, biri,köpeğe ateş etmiş .Ne oluyoz derken meğerse kanal D imiş.

Değiştirin o kanalı efendim, heyecan yok o kanalda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 124/1002 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •