Sayfa 125/1012 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıf 3 aylık teklifi aylıkdan daha düşük %24.25
    Şayet 3 adet ödeme emri ,kredi kartı hizmeti vs.alırsam 0.25 puan daha ilave ediyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Vakıf 3 aylık teklifi aylıkdan daha düşük %24.25
    Şayet 3 adet ödeme emri ,kredi kartı hizmeti vs.alırsam 0.25 puan daha ilave ediyorlar.

24.5 ta israr et, verirler...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bir öğretmen arkadasım var mevduatçı ..Aynı senin gibi yaptı .Bıktım her ay oran vs araştırmaktan dedi .Birde oranlar düşüyor diye 6 aylık bağladı .

6 ay bence uzun. Seçime kadar hersey güzel modunda göstereceklerdir. Seçim sonrası yine tufan :-) benim beklentim bu yönde...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Gecen haftanin oranlari;

https://mevduatlar.com/

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    6 ay bence uzun. Seçime kadar hersey güzel modunda göstereceklerdir. Seçim sonrası yine tufan :-) benim beklentim bu yönde...
    Arabasını satıp mevduata ekledi faizler yüksek diye ..Şimdi oranlar düşüyor diye en yüksek 6 aya veriyor diye bağladı .
    Bencede secim öncesi ve sonrası iki farklı ekonomi olacak .Beklemek daha mantıklı

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Neden uzunki...Seçimler 31 martta...Seçim sonrası yeni oranlar da zaten 1-2 ay içinde ancak oturur, şekillenir...Bence gayet te güzel vade...

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Neden uzunki...Seçimler 31 martta...Seçim sonrası yeni oranlar da zaten 1-2 ay içinde ancak oturur, şekillenir...Bence gayet te güzel vade...
    Secimden önce veya sonra benim beklentim faizlerin zıplayacağı yönde ..
    Büyük ihtimal bahçeli içerde yine bir süpriz yapar ..
    Dışarda ise global kriz .Petrol ve ons çok düşük ..Borsalar zirvelere yakın ..
    2019 çok zor bir yıl olacak

8. Yahu adamlar utanmadan enflasyonun altında faiz veriyorlar ha.

Sayfa 125/1012 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •