Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 130/515 ÝlkÝlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 1,033 - 1,040 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Bol güneþli günler,sað yap sol yap bldiðin gibi yap..
    Yav sende bir B.k bilmiyom iþte klasik baský var tut geyigi. Zararda olduðun besbelli. Eline vermiþler kendini tatmin ediyosun. Bu arada bu hisseyi tanýmýyoruz ama senden eskiyiz merak etme piyasalarda

2. Beklentin ne ? Söylemem. Zararin kar durumun ne ? Söylemem. Ama akýl veririm geyiði en çöp geyiktir Ya en azýndan ben hisseyi bilmiyorum diyorum bu ezikler hem bilmiyor hem de çok kar etmiþ gibi akýl veriyor. Baskýyý yapan kim dedik onu bile bilmiyor ama akýl veriyor kendince Arkadaþlar bir þey bilen paylaþsýn bilmeyen de sorabilsin ama klasik kysin geyiði çok saçma. Sonsuz hayat yaþamýyoruz, enflasyonist ortamda bir sene önceye göre TL bazýnda yuzdd 80 düþmüþ hissse ile ilgili meraklý olmamýz gayet normal karsilanmali. Yani hisse geçen hafta 32 idi þu anda ,18.4 olayý olsa anlarým ama aylardýr buralarda

3.  Alýntý Originally Posted by fenerbahceli Yazýyý Oku
    Beklentin ne ? Söylemem. Zararin kar durumun ne ? Söylemem. Ama akýl veririm geyiði en çöp geyiktir Ya en azýndan ben hisseyi bilmiyorum diyorum bu ezikler hem bilmiyor hem de çok kar etmiþ gibi akýl veriyor. Baskýyý yapan kim dedik onu bile bilmiyor ama akýl veriyor kendince Arkadaþlar bir þey bilen paylaþsýn bilmeyen de sorabilsin ama klasik kysin geyiði çok saçma. Sonsuz hayat yaþamýyoruz, enflasyonist ortamda bir sene önceye göre TL bazýnda yuzdd 80 düþmüþ hissse ile ilgili meraklý olmamýz gayet normal karsilanmali. Yani hisse geçen hafta 32 idi þu anda ,18.4 olayý olsa anlarým ama aylardýr buralarda
    Doðru kaðýdý yanlýþ zamanda almýþsýn.Düþen býçaðý tutmuþsun.Keser kardeþim ,parmaklarýný alýr.Burada da derdine derman peþindesin.Tavsiyem hata yaptýðýný kabullenmendir.Abuk subuk yazarak adamýn asabýný bozma.

4. Gördüðüm...Ýþaretli olan bölgede düþen trendi kýrmak için "paralý" birilerinin hisseye giriþ yaptýðý. Maliyeti 25-35 Tl aralýðýnda (kýsmen teknik bilgisi olan) küçük yatýrýmcýlarýn ekseriyeti de ayný mantýkla almýþtýr. Þaþýrtýcý deðil yani, ben görseydim ben de atlardým vagonlardan birine...

Teknik anlamda 21.50 civarýndan geçen düþen trend çizgisi aþýldýðýnda ilk hedef bu maliyetlenme bölgesi olacaktýr. Ama asýl direnç 44.75 gözüken aþaðý yönlü GAP bölgesi...Adamlarda korkunç para var, istediði yere çekebilirler hisseyi o ayrý...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

5.  Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Doðru kaðýdý yanlýþ zamanda almýþsýn.Düþen býçaðý tutmuþsun.Keser kardeþim ,parmaklarýný alýr.Burada da derdine derman peþindesin.Tavsiyem hata yaptýðýný kabullenmendir.Abuk subuk yazarak adamýn asabýný bozma.
    Abuk sabuk konusan kompleksli yaratýk uzaaaa. Kaþýnma. Bir bmk bildiðin yok . Çapsýz çapsýz ezber cümleler. Hadi iþine. Sanki kendi kar etmiþ gibi bir de konuþuyor ya yav he

6.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku

Gördüðüm...Ýþaretli olan bölgede düþen trendi kýrmak için "paralý" birilerinin hisseye giriþ yaptýðý. Maliyeti 25-35 Tl aralýðýnda (kýsmen teknik bilgisi olan) küçük yatýrýmcýlarýn ekseriyeti de ayný mantýkla almýþtýr. Þaþýrtýcý deðil yani, ben görseydim ben de atlardým vagonlardan birine...

Teknik anlamda 21.50 civarýndan geçen düþen trend çizgisi aþýldýðýnda ilk hedef bu maliyetlenme bölgesi olacaktýr. Ama asýl direnç 44.75 gözüken aþaðý yönlü GAP bölgesi...Adamlarda korkunç para var, istediði yere çekebilirler hisseyi o ayrý...YTD
    Anladýðým Halk yatýrým alýrken almalý satarken satmali))) Teþekkür ederim fikirlerinizi paylaþtýðýniz için.

7.  Alýntý Originally Posted by fenerbahceli Yazýyý Oku
    Anladýðým Halk yatýrým alýrken almalý satarken satmali))) Teþekkür ederim fikirlerinizi paylaþtýðýniz için.

Tam olarak öyle deðil, bir çeþit "patron satýyor" algýsý yaratýlmýþ ve pozisyon alan kurumlar zararýna vermiþler malý... En azýndan takaslar öyle söylüyor. Gayet tabiki geçmiþe mazi derler ancak maliyetlenme bölgeleri teknik anlamda önemli seviyeler.

Bu takas, tahsili öncesindeki "asýl satýþlarýn" yani 204 milyon lotluk satýþýn hemen öncesinde gerçekleþmiþ. Muhtemelen tahtaya giren grup olayý haber aldý ve zararýna pozisyonu boþalttý. Hazýr iþ güç yokken maksadým bunu analiz etmek, çýkarýmlarým yanlýþ da olabilir. YTD

Saygý ve hürmetlerimle

8. Bu takas da, malum satýþlarýn bitip ortalýk süt liman olduktan sonraki durum. Günübirlik iþlemlerin büyük çoðunluðunun kendine olduðu apaçýk ortada. En baba satýcý 3 milyon lot, yani kim ne aldýysa elinde...Ben de dahil...

Aðalar bekliyor ise bizde bekleriz sýkýntý yok...

Sayfa 130/515 ÝlkÝlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •