Sayfa 158/586 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Malesef enflasyonist bir piyasada en çok etkilenen şirketlerde iz. Gelirlerimiz hep sonradan artıyor yükseliyor. Ama eninde sonunda yükseliyor sonuçta..zaten şurada 3-5 kişi anca kaldık kağıtta..yeterli malı toplasınlar o zaman birsürü sebep bulurlar tahtayı uçurmak için..sabır....sabırrr....
    Evet aynen, gıda gibi anında fiyatlara yansıtılamıyor, paket bitiminde yeni fiyatları bindiriyorlar, ama kur ve enflasyon olarak bakarsak fecaat.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Kaç gündür ralliye ayak uyduramazken en ufak kırmızıda en önde düşüyor, maşallah...
    Yönetim kurulundan biri çıkıp da şu lisans süresi ile ilgili bir kelam etse keşke.

3. Vampir vadeciler düşüşe göre poz almışlar galiba, vade sonunda sürekli çakıyorlar, cehenneme kadar yolun var.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Vampir vadeciler düşüşe göre poz almışlar galiba, vade sonunda sürekli çakıyorlar, cehenneme kadar yolun var.
    Hiç şaşırtmıyor, bu hisseyi kendi emelleri için kullananlara kim izin veriyorsa yazıklar olsun, oyuncağa çevirdiler.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hiç şaşırtmıyor, bu hisseyi kendi emelleri için kullananlara kim izin veriyorsa yazıklar olsun, oyuncağa çevirdiler.
    8 inde bilanço yolluyor.bilanço çok parlak değil diye yorumlar yapılıyor.ellerinden geleni artlarına koymadılar.tek lot satmam....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    8 inde bilanço yolluyor.bilanço çok parlak değil diye yorumlar yapılıyor.ellerinden geleni artlarına koymadılar.tek lot satmam....
    Ne kadar olumsuzluk varsa satın alındı bence, hisse nerdeyse yarı yarıya düştü düşecek, hem de endeks ralli yaparken, kur ve enflasyona rağmen.
    Seneye ilk çeyreğe kadar ben de bir yere kıpırdamıyorum, ne olursa olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ne kadar olumsuzluk varsa satın alındı bence, hisse nerdeyse yarı yarıya düştü düşecek, hem de endeks ralli yaparken, kur ve enflasyona rağmen.
    Seneye ilk çeyreğe kadar ben de bir yere kıpırdamıyorum, ne olursa olsun.
    Zaten bildiğim kıpırdayacak bir yerim yok..dolarize hisse almayın misliyle pirimli hepsi dedik zamanında....alanlara tepeden yapıştırdılar demir çelikleri falan..elbet bununda zamanı gelecektir..benim maliyet zaten buralarda...Allah 4 dolardan alanlara sabır versin....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Sayfa 158/586 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •