Sayfa 171/469 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
    3 hissse seçin bir yıl yarışalım
    yarın son gün
    alalım tahminlerinizi.
    MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
    bir halt olacağı yok.

2. Belcikalilarin hissenin borsa performansiyla ilgilenmediklerini dusunuyorum, gecen sene ayni yerde durmus hep. Tahtayi hak ettigi yere tasiyacaklarindan supheliyim. Ama insallah tasirlar yuklu bekliyoruz 1 aydir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,897
    HAMİLE AYI
    Tanım
    Bu Formasyon beyaz bir gövde ve bu beyaz gövdenin sınırları içinde kalan siyah bir gövdeden oluşur. Formasyon ana hatları itibariyle hamile bir kadını andırır. Bu bir tesadüf değildir. “Harami†Japoncada “Hamile†anlamına gelen eski bir kelimedir. Uzun siyah mum çubuğu “anneâ€, küçük mum çubuğu ise taşıdığı “bebekâ€tir.
    Tanınma Kriterleri
    1. Piyasada yükseliş trendi geçerlidir.
    2. İlk gün beyaz bir gövde görülür.
    3. İkinci gün meydana çıkan siyah gövde, önceki günkü beyaz gövdenin tamamen içinde kalır.
    Özel Şartlar ve Esneklikler
    Bu formasyon, ilk günkü beyaz mum çubuğunun onu izleyen siyah mum çubuğunu tamamen içine aldığı, iki mum çubuğundan oluşur. İlk çubuk normal boyda veya uzun bir beyaz mum çubuğu olmalıdır. İki mum çubuğunun ya gövde üst seviyeleri veya gövde alt seviyeleri aynı olabilir. Her iki durumda da siyah gövde önceki beyaz gövdeden küçük olmalıdır.
    Yatırımcı Davranışı
    Hamile Ayı, piyasadaki uyumsuzluğun bir işaretidir. Piyasa bir yükseliş trendi içinde boğaların egemenliği altındayken, yapılan yüklü alımlar beyaz gövdeyle kendini gösterir ve bu da boğaların hâkimiyetini destekler. Ancak ertesi günün açılışı ilk günkü kapanıştan daha düşük bir seviyede, ya da tam kapanış seviyesinden gerçekleşir ve gün boyunca işlemler dar bir aralık içinde kalırlar. İkinci günün kapanışı daha aşağı seviyededir ama yine de önceki günün gövdesi içinde gerçekleşir. Trenddeki bu ani bozulma nedeniyle artık yatırımcılar piyasadaki yükselişin devam edip etmeyeceği konusunda endişe duymaya başlarlar.
    Teyit/Stoploss Seviyeleri
    Teyit seviyesi, ikinci günün kapanış fiyatı ile ilk beyaz gövdenin orta noktasından hangisi daha düşükse, o seviye teyit seviyesini tanımlar. Formasyonun teyit edilmesi için, fiyatların bu seviyeyi aşağı yönde kırması gereklidir.

Stoploss seviyesi son iki günün en yüksek fiyatlarından daha yüksek olanı olarak tanımlanır. Sinyalin ardından, herhangi bir yukarı yönlü formasyon belirlenemeden fiyatlar aşağı gideceğine yukarı gitmeye başlar ve stoploss seviyesinin üzerinde kapanır veya bu seviyenin üzerinde ardışık zirveler meydana gelirse, stoploss tetiklenir.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Pimaşla birleşmiş haliyle tahtanin performansini merak ediyorum. 4 gun hareketli gececege benziyor. Satiş olursa karşilayanlari görmek lazim. Citi 2 gunde 71bin almiş. Bu çok önemli diyorum. Devami gelecektir umarim. Öyle olursa ortalik şenlenir. Şirketten gelen haberlere odaklanmak lazim. 5 milyon civari lot olacak gibi.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kottan çikma konusu 1.5 yil önce kapanmişti. Böyle bir durum kesinlikle yok.
    12 ayliklari görmek lazim. Hatta genel kurula kadar iyi şeyler olabilir. Hoşgeldiniz pimaş dostlarimiz.saygılar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Birleşmeden sonra işlem hacminin yükseleceğini bekliyordum. Daha beter işlem hacmi daraldı. Bu işlem hacmi ile yabancı yatırımcı ve kurumsal yatırımcı çekmesi çok zor.

7.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Beni dinlerseniz satmayın kardeşlerim, kardeşlerim diyorumçümkü 57 yaşındayım benden yaş itibari ile büyük olanlarınız varsa abilerim diyorum varsa abilerim diyorum son günlerin moda tabiriyle28 yıldır borsanın içindeyim ama alaylıyım yani mektepli değil teknikten anlamam temelden de eh işte biraz ama esas tremel veri olan özsermayenin ne olduğu, ödenmiş sermayenin ne olduğu ve şirketin satış ve pazar payının ne olduğu gibi durumları gerisi beni ilgilendirmez. fazlada detaylara girmem ha birde borçluluk durumu yatırımlarının bitip bitmediği gibi durumlar.. gerisi hikaye hele teknik meknik tamamen hikaye 28 yılda bunu gördüm, birde esas önemlilerindenşirketin temettü verimliliği şirketşirketyıllar sonra yatırımları bittiğinden dolayı2017 yılının hem 6.cı ayında hem 9.cu ayında%14,20 şer olaraktemettü verdi bu çok önemli ha birde bilmediğimiz çok şeyler var ama ben şunu çok iyi biliyorum. Bir şirketin%100ü bile halka açık olsagayrimenkül ve arsa satışlarını hatta iştiraksatışlarını bile ortaklarına temettü olarak dağıtma zorunluluğu yok, yok efendim pimaş arsası satışıymış yok niye yedirsinmiş bunlar hikaye geçin bunları elinizin altında internetspk’ya mail atın sorun istediğinizi,kusura bakmayın herşeyi hazır istiyoruz ah ortaklarım ah 28 yıl önce ne internet vardı ne kap haberleri haftada bir ekonomi dergisi ile para dergisi alır ondada 6 ay önceki bilgileri görürdük şimdi nevar ya hele bide samsunlu bir arkadaşımla ilk aldımız hisse varki sormayın gitsin şimdi elişmizde kalmış olsa bir çuval para olurdu.sene 89emin önümden galata köprüsünden karaköye geçtiko zaman senetler orda ayaklı borsa diye tabir edilen limanın hemen ilerisinden alınıp satılırdı tabi aracı kurumlar ve bankalardanda alınırdı şimdiki gibi ama bizimkisi akıl işte senetler elimizde olsun istedikparada 3 sıfır atılmamış haliyle ya 6- ya 7 liraydı kartonsan hisseleri aldık elimize işyerine geldik bu işlerden biraz çakan bir abimiz bunlar nelan dedi hisse sendi fabrikaya ortak olduk dedik oğlu garanti bankasında çalışıyordu durun ben bi soruvereyim dedi sordu oğlu baba söyle onlara hemen bir aracı kurumu veya bankaya yatırım hesabı açtırıp senetleri oraya yatırsınlar dedi çünkü bunun bedellisi olur bedelsizi olur temettüsü olur nasıl takip edecekler gününü geçirirlerse hiç birhak iddia edemezler dedi bizde öyle yaptık neyse o günler uzun hikaye gelelim konumuza,yukarıda bir arkadaş pasta atmışyanlış görmediysem %2,46sı iş yarıtımdaufak tefek diğer aracı kurumlardada var birde bizim gibi küçük yatırımcılarda var hiç kimse satmasın kottan çıkış şartı olan %98 lik payı toplaması çok zor kaldıkitoplasa bile kottan çıukma kararı alsabile mevzuat gereğiborsada son 6 aylık işlem gördüğü en yüksek fiyattan hisseleri satın almak zorunda bu bile şimdiki fiyat olan 10 tlden aşağı olmaz yani satmayanın hiçbir zararı olmaz ayrıca şirket daha önce1veya1,5 yıl önce kottan çıkmayacağız diye açıklama yaptı üşenmez kap haberlerinde ararsanız görürsünüz. Ben inanıyorum 2 yıl içinde bu şirket 3 haneli rakamları mutlaka görecektir. Beklemeyene çorba yok!
    sn. ayne yazdıklarınız beni umutlandırıyor ama performansı biraz daha kötüye gidiyor, pimas sahipleri egpro hissesine sahip olunca kârları minimum olsun diye kasıtlı olarak yapılıyor, umarım birleşme tamamlandıktan sonra daha iyi olur
    dön dolaş burda durdum, yazdıklarımı uydurdum.
    yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by jackbristow Yazıyı Oku
    sn. ayne yazdıklarınız beni umutlandırıyor ama performansı biraz daha kötüye gidiyor, pimas sahipleri egpro hissesine sahip olunca kârları minimum olsun diye kasıtlı olarak yapılıyor, umarım birleşme tamamlandıktan sonra daha iyi olur
    benim pimas hisselerim aynen duruyordu sabah, şimdi baktım da egpro olmuş, "birleşme tamamlandıktan sonra" ifadesini onun için kullanmıştım
    dön dolaş burda durdum, yazdıklarımı uydurdum.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 171/469 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •