Sayfa 173/1006 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ülkede YABANCILAR İÇİN konut ucuz, tatil ucuz, üretilen sanayi ürünleri ucuz, işgücü nerdeyse bedava...

Evde kapı ve yer döşemelerini değiştirdim.

Kapı montajcının yardımcısı Afgan, PARKECİNİN Iraklıydı.

Hele oto sanayine gitsen tüm çıraklar göçmen...

Bizimkilerde 6 temizlik kadrosu için 13 bin kişi olarak iş arıyorlar...
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Taksicinin 'Siz Almancısınız, 100 euro verin' teklifini kabul etmeyen yolcular saldırıya uğradı

Cennet cennet bu vatan cennet cennet. En güzeli Evropa'da kazanacan Türkiye'de yiyecen. Ama taksiciler mamanıza ortak çıkabilir dikkat

Ne yiyosun gardaş bize de virsee

Yabancılar çok havaya girmesinler.

2. Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 4 milyar artmış.

TL değer kazandıkça (muhtemelen kamu bankalarına yatırarak) Dolara geçiyorlar...

Bankaların doların oynaklığına müdahale edecek rezervi artıyor.

Aman çırpındıkça aşağı çektiren bataklıklar gibi olmasın...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 4 milyar artmış.

TL değer kazandıkça (muhtemelen kamu bankalarına yatırarak) Dolara geçiyorlar...

Bankaların doların oynaklığına müdahale edecek rezervi artıyor.

Aman çırpındıkça aşağı çektiren bataklıklar gibi olmasın...
    hocam bence siz dolara yatırım yapanlara bu kadar üzüleceğize negatif reel getirinizin tadını çıkartın.

Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    hocam bence siz dolara yatırım yapanlara bu kadar üzüleceğize negatif reel getirinizin tadını çıkartın.
    Umut dostum doksana attın topu.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Doksan top mop yok hocam ortada aslında. Amacım inanın bu değil. Hepimiz aynı çalkantılı gemide fırtınalı denizde bir yerlere tutunmaya çalışıp gidiyoruz. Sonra da denize düşen birini görüp 10 dakika sonra biz de düşeceğimizi bile bile aa denize düştü diye seviniyoruz. Bu biraz garip.

Herkes iyi ya da kötü kendini kurtarmaya çalışırken insanların birbirleri ile yatırım konusunda bile ayrışması bana garip geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    Hiçbir işte, yatırım aracında her gün, her ay düzenli olarak paranızın değerini koruyarak artı kazanç elde edemezsiniz.

Çıpa enflasyon ise bazen artı 10 puan kazanırsınız bazen eksi 5 puan.

Ancak hiç yapılmaması gereken, ekonominin o dönemki yanlış-doğru işleyişine kızıp ANA TRENDE ters şekilde hiç kazanamayacağınız bir enstrümana geçmek.

Şu ortamda yüzde 15 faizde verseler de dolara geçmem şahsen. (Gerçi benim ki uzun vadede yüzde 20 de sabit)

Dolara geçersem bana göre o yüzde 15 i de alamayabilirsiniz. Üstelik ana paradan da kayıp riskli olabilir.

Ha, konjektür değişir, seçimler biter o zaman tekrar düşünürüm. İşte o dönemde hala düşük faiz teklif edilirse dolara, altına, emlağa vs. geçebilirim.

7. DOLAR, DAHA AKŞAMA 8,28 lere geriledi. Sanki faiz düşüşünü satın alıyor gibiler...

1-2 ay önce yıl sonu dolar seviyesini yabancı-yerli 9 un çok üstünde tahmin ederken şimdilerde TV de 8,05 seviyesine gelebilir yorumu yapıyorlar.

Benim şahsi ATMASYON tahminim yıl sonu asla 8,50 üzeri olmaz. Bakalım tutacak mı?

Tdi 235 gelmis 800 beklenirken.dolar cortluyor.

Sayfa 173/1006 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •