Sayfa 193/1003 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Borsa boyle bir sey, dun amansızca satiyor gösteren bugun aliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Değerli dostlar halkbankasını reysaşgayrimenkulle değiştirmem mantıklı olur mu sizce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaşım naçizane önerim, sen bu yazdıklarında ciddiysen eger borsaya bulaşma.

5.85 ort maliyetim var diyorsun, her dakika ne yapayim diye birilerine soruyorsun, buradaki kimse yatirim danismani değil.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Arkadaşım naçizane önerim, sen bu yazdıklarında ciddiysen eger borsaya bulaşma.

5.85 ort maliyetim var diyorsun, her dakika ne yapayim diye birilerine soruyorsun, buradaki kimse yatirim danismani değil.
    Alistik ona da. Aslinda biraz arada tecrubesi de var gibi, mantikli da yaziyor hani. Ama islemlerde cok pimpirikli anlasilan.

4. Eger bu bir tepki degilse, 2-3 geri gelislerle surekli tirmanmali , geri gelis kademe aralığı artarsa tepkidir diyeceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Alistik ona da. Aslinda biraz arada tecrubesi de var gibi, mantikli da yaziyor hani. Ama islemlerde cok pimpirikli anlasilan.
    Belki de sadece bizim içimizden geçenleri sesli dile getiriyo.Ama iyi bir arkadaşa benziyo.ortak iş yapılabilir

6. pegasus tavan oldu çıkacağı var ama daha çıkamıyor
    arkadaş yüzde ona çekecekleri tuttu sınırı gerçekten hiç ellemeselerdi keşke

7. Acaba tepki mi yoksa bilmediğimiz gelişme mi var.Kalıcı olsa tadından yenmez ama böyle durumlarda diken üstü oluyor

8. Borsa çok iyi gidiyor, böyle kaparsa ve haftasonu olumsuz bir durum olmazsa pazartesi de en azından açılış artıda olur.

Çok az satım yaptım daha fazla satılmaz buralardan yazık, kendimi engellemek için ekranı kapatacağım.
    Akşam piyasalar kapandıktan sonra görüşürüz.
    Herkese iyi kazançlar..

Sayfa 193/1003 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •