Sayfa 198/1001 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sen narkotikten sorumlusun galiba. Ülke baya uyuşturucuya bulaşmış çok kötü. Ama bakıyorum da ulusal haberlerde çok fazla haber olmuyor bu olaylar. Nedeni belli de neyse.

Ulusal medya da da haber oluyor. Para önemli, ama gençler daha önemli. Para her zaman kazanılır, bugün var yarın yok.

Niğde'de uyuşturucu tacirlerine darbe: 32 Gözaltı

https://www.trthaber.com/haber/gunce...ti-793461.html

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Adam adam değilse sürekli temcit pilavı gibi aynı yerde dönüyorsa bize de sokup çıkarmak kalıyor. Ne yapalım yani, delidir deyip geçecek halimiz yok. Böyle müptezellerin adresi belli olsa insanı katil eder. Allahtan koruma altında tutuluyor. Bir de dışarı salsalar kuduz vakaları patlar.
    Ulan Rezil.

Adam olmayan sensin, muptezel de sensin, kuduz kopek'te sensin.

Git sokup cikarmalarini baska forumlarda yap.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sen narkotikten sorumlusun galiba. Ülke baya uyuşturucuya bulaşmış çok kötü. Ama bakıyorum da ulusal haberlerde çok fazla haber olmuyor bu olaylar. Nedeni belli de neyse.
    Sedat peker baya baya anlattı.O konuda pek soru işareti yok.Artık uyuşturucu trafiğinde transit bir ülkeyiz.E o kadar uyuşturucu sadece avrupada mı tüketilecek,burda da bir pazar var,bunlar da ya buranın gençlerini fazla zehirlemiyelim zihniyetinde insanlar değil.Bu arada bir kilo kokain kemiksiz bir kilo altın değerinde gibi bir şeydi.Peker anlattığında inanamıştım,esrar falan palavra olay kokainde bitiyor ,para onda.

4. CHP Beslemeleri diyor, yetmedi mi ulan hayatini sondurdugunuz 15 Milyon emekli.

Daha ne istiyorsun.

Biz katolikleri zamaninda Islam'a davet ediyordun.

Senin gibi birinin bir dini olabilir mi ?

Serefsiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    tam 2 sene geri gidelim..
    05.09.2021 dolar kuru 8.30
    05.09.2023 dolar kuru 26.75

baskılanmış haliyle artış % 210..
    2021 yılının eylül ayında dana etinin ortalama kilogram fiyatı 65,12TL olarak hesaplandı.

2021 eylül ekmek 2 tl

Hakan Kara

@ali_hakan_kara
    Seçim öncesinde KKM’yi hızla şişirip TL’yi aşırı değerli tutmak yoluyla devredilen hediyeyi temsil eden resimdir.!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Quadratisches Profilbild
    Moody's Investors Service

@MoodysInvSvc
    The global speculative-grade corporate default rate will peak at 4.7% in March 2024 before easing to 4.3% in July, under Moody’s baseline scenario, following July's tightening in US high-yield spreads. �� See more on default trends: https://mdy.link/43Wt3da

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,488
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    CHP Beslemeleri diyor, yetmedi mi ulan hayatini sondurdugunuz 15 Milyon emekli.

Daha ne istiyorsun.

Biz katolikleri zamaninda Islam'a davet ediyordun.

Senin gibi birinin bir dini olabilir mi ?

Serefsiz.
    Takılma,çünkü beyni yok,içine zat mok doldurmuş ikna edemezsin,ben bu durumu menderesden beri yaşıyorum

Sayfa 198/1001 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •