Sayfa 20/892 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 153 - 160 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

bu tekniğe göre 238 trend desteğinin üzerine çıkma çabası var...diğer göstergeler aslında bayağı olgunlaşmış...tepki vermeye çok musait bir duruma geldi...
    güzel çalışma keko sende teknikte varmış dünde dedim buralardan mal satılmaz tabi yatırım tavsiyesi değildir. kimseyi etkilemek istemem.

bugün pasta da ky satışı belirgin bir şekilde devam ediyor. ky nin bir yerde durması lazım satmaması lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    güzel çalışma keko sende teknikte varmış dünde dedim buralardan mal satılmaz tabi yatırım tavsiyesi değildir. kimseyi etkilemek istemem.

bugün pasta da ky satışı belirgin bir şekilde devam ediyor. ky nin bir yerde durması lazım satmaması lazım.
    ben teknikçilikten gelmeyim dostum..2015 yılına kadar da teknikçiydim..sonra baktım ki yıllar geçiyor ama bir arpa boyu yol alamıyoruz o zaman da mardin dostumun ağır telkinleri ile temelciliğe merak saldım...temele dayanarak yaptığım işlemlerden de elhemdüllilah çok kazandım....2015 yılından beridir teknikte artık kendimi geliştirmedim...bu biraz da körelmiş halimdir...şu anda teknikte kendimize yetecek kadar bilgimiz var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ben 10 aralıkta diye biliyorum...o gün de cumartesiye denk geldiği için tam anlamı ile 12 aralıkta bitiyor biliyorum..
    doğrudur 12. sinde bir ceza gelmezse eğer tahta normale dönüyor.

1.5 aydır kredili işlemlere yasak bir tahtamız var. 1.5 ay da öz malı ile alım yapan yatırımcılar kredi kullanmak isterler ise tahtaya yeni nakit akışı gelecektir.

1.5 aydır alan yatırımcılar öz parası ile alım yaptı bunun kredisini kullanmak isterseler ise tahminim 12 aralıktan sonra yeni likitide ile yukarı ivmelenmesi.

ben teknikçilikten gelmeyim dostum..2015 yılına kadar da teknikçiydim..sonra baktım ki yıllar geçiyor ama bir arpa boyu yol alamıyoruz o zaman da mardin dostumun ağır telkinleri ile temelciliğe merak saldım...temele dayanarak yaptığım işlemlerden de elhemdüllilah çok kazandım....2015 yılından beridir teknikte artık kendimi geliştirmedim...bu biraz da körelmiş halimdir...şu anda teknikte kendimize yetecek kadar bilgimiz var...
    hisse net çıkışlıyız bu kadar yeter artar bile

5. Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve
    Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş.
    ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 01/12/2022 tarihinde ''SIEMENS
    AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda
    partnerlik anlaşması imzalanmıştır.

2027 yılı
    sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin
    yurtdışına satışı hedeflenmektedir.

Gelişmeler
    ile ilgili olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilecektir.

Saygılarımızla,
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 01/12/2022 tarihinde ‘'SIEMENS AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda partnerlik anlaşması imzalanmıştır.

2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin yurtdışına satışı hedeflenmektedir.

Gelişmeler ile ilgili olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilecektir.

Saygılarımızla,

hayırlı olsun

7. Vaaaaooooovvvvv Siemens ile ortaklık.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    hisse net çıkışlıyız bu kadar yeter artar bile
    hisse net bir okuldur benim için..ben buralarda piştim...önceleri kek tim...giden gelen yiyiyordu bizi... piştikten sonra keko olduk...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 20/892 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •