Sayfa 203/529 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    İhtiyar
    çömez.... seni ret listesine aldım... sen de öyle yap .... daha rahat iletişim sağlarız..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    çömez.... seni ret listesine aldım... sen de öyle yap .... daha rahat iletişim sağlarız..

3. sn Hypati, esozcan abimizi bilen bilir, bilmeyende tanımıyordur veya dediği gibi çömezdir. şöyleki. esozcan abimiz, çok iyi bir teknik analizcidir. bir hisseyi 3-5 zor tutAR. her hisseyi teknigine göre alır satar, yazılarınız hoş olmamış
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    önümüzdeki haftanın daha olumlu geçebileceğini yazdım.. bu sadece bir tahmin.. burada bir çok kişi uzun vade işlem yapıyor ben ise kısa vede..uzun vade işlem yapanların yanliş kararlar vermemesi adına buradaki yorumlarıma ara veriyorum..bu arada sn Hissedarxd
    sanırım mesaj kutunuz dolmuş..
    cümlenizin kazancı bol ve daim olsun..
    Üstadım. Ta ki, tahsisli onayına kadar ben de hemen her gün işlem yaptım ve nazar değmesin güzel paralar kazandım..Hatta bir kısmını alenen (bu başlıkta) deklare ettim. Bu işler artık beni yormaya başladı, nitekim geride de yazdığım gibi kullandıkları algoritmalar bizimkilerden iyi. Bükemediğimiz eli öperiz bu konuda sıkıntı yok...Net bir ihtiyarlık belirtisi...

Şirketteki haber akışı ve gelecekle ilgili hikaye potansiyeli hissede kalma iştahımı -şimdilik- canlı tutuyor. Hiç bir zaman elimdeki kağıda aşık olmamışımdır; gelişmelere bakar kafama yatmazsa (özür dilerim) kıçına tekmeyi basarım...Şu "olağanüstü" toplantıdan çıkacak sonuç ve haber akışının fiyatlara olan etkisini son kez sabırla izleyeceğim. Aynı vurdumduymazlık devam ederse, güle güle sevgi kelebeği der işime bakarım.

* Mesaj kutusu çok çabuk doluyor maalesef, hepsini sildim...Kimse kusura bakmasın...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Genel kurulda "kuyuya attıkları taşa" açıklık getirmeleri lazım,,ayni cümleleri kullanırlarsa yine etki etmez.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Son kez, tekraren yazıyorum...An itibariyle benim için, her türlü haber akışına rağmen hisseyi "ısrarla" aynı yerlerde tutmalarının arkasındaki motivasyon kaynağı olarak tek bir sebep kaldı, o da malum genel kurul ile birlikte hisse sahiplik oranında bir değişiklik yaşanması durumunda doğması muhtemel çağrı yükümlülüğü !...Yoksa bu toplantıdan, sonuca (bundan başka) majör etki edecek bir haber/gelişme artık her neyse çıkması imkansız...Adamlar "Venezuela'da petrol işine girdik" dediler daha ne desinler...Bir tek "Mars'ta koloni kuracağız" kaldı...

7. Aynen. Bir tek Mars'daki koloni kaldı. Başka hisse olsaydı şu anda yolladıkları roketler yarı yolu almıştı. Ben bu yüzden bekleyeceğim...

Hep yazıyorum, ben umurumda olmayan bir para ile işlem yapıyorum. Bir ya da iki aylık kira param bu. Gene de miktar önemli değil, haklı çıkmak önemli benim açımdan. Ne olacağını görene kadar tutacağım...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bir tek "Mars'ta koloni kuracağız" kaldı...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu çember sakallılara bir türlü güvenesim yok ancak şu ana kadar ne dedilerse de yaptılar...Şu konuda yalan söylediler desem günaha girerim...Çok kararsızım...Tamamen satmam illaki (en kötü) sembolik bir miktar sonsuza kadar kalacak...Bu konuda da netim... YTD
    Venezuela petrol işinin ODAS tarafından CANTE'ye hem de bedelsiz olarak altın tepside sunulmuş olmasını not ettim ama... Normal akıllı biri, gider bir şirket kurar, bu bal kaymak geliri kimseden habersiz cebine indirirdi ama bu arkadaşlar CANTE yatırımcısını çok sevdikleri için ! "yaw bizde zaten para çok, yiyemiyoz, biraz da siz yiyin" demiş olabilirler mi ???

Bilemem...Hiç aklım kesmiyor ama dur bakalım...

Dediğim gibi her yönüyle tam bir tez konusu. Hem de doktora tezi öyle yüksek lisans felan değil...

Sırf bu bile, bu hisseyi elde tutmak için yeterli..

Sayfa 203/529 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •