Sayfa 209/486 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Satış meselesi bir kenarda dursun ben bu şirkete güveniyorum borsada 3 de 1 fiyatına işlem gören birçok hisse var bu ortamda link ı tercih ediyorum. Mahçup etmeyecek inşallah

Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    bi de şu bizim 7 milyoncuk u naptıklarını söleseler ya o şimdiğe 15 olmuştur 6 sene oldudu offffffffffffffff
    Yine mi geldin? Bulmustuk ya senin 7 milyonu vaktinde.

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Nasıl da on yargılı ve suçlayıcı davranıyorsun sen benden farklı ne diyorsun yada ne yapıyorsun hiç birşey nedense tutturmussun yamak meselesi paslastıgımı iddia ettiğin 666 ile kavga ettiğimiz zamanlarda oldu pozisyon acıyorum diyorum sen milleti korkuttugumu söylüyorsun. Önyargılarından kurtul ne yazdığımı biraz daha dikkatli oku ustalık kelimesi de senin yamahından esinlenerek söylendi. Yoksa burdaki insanlardan çok da farklı olduğumu iddia etmiyorum. Sadece fikirlerimi yazıyorum canım istediğinde.
    Yav birak. Adamin ne dedigi bile anlasilmiyor. Sen bir de anlamaya calisip cevap mi yaziyorsun?

Yabancı ortaklık yada satış hikayesi rafa kalktı en son kap açıklamaları da bunu gösteriyor zaten, ama şirketin dinamikleri bana her zaman güzel geliyor. Bilanço da bozulma olmadıkça ve sıkı takip ettikçe bu hisseden ciddi bir zarara gırmeyecegımı düşünüyorum güncel fiyata yakın bir yerden güzel bir maliyetle artık orta ve uzun vadede hissede kalıcı olmaya karar verdim. Ha bir de satış hikayesini tekrar ısıtırlarsa yakasını hiç bırakmam. 666 senin de gelecekle ve bu hissede pozisyon açmakla ilgili düşüncelerini almak isterim.
    Benim hep pozisyonum var senelerdir Cover. Artira azalta gidiyorum. Ortaklik hikayesi bonus oldu zaten. ARGE'den fayda sagliyor sirket, kara gecti. Uzun vade durma taraflisiyim.

Ama isin gercegi ortaklik hikayesini 2010'da da cekmis ayni sekilde. Eski yazimda koymustum. Adam boyle de para kazaniyor demek, bu hos degil.

Benim asil beklentim 18'li fiyatlarin ustune atip A Grubuna gecmesiydi (fiili lot sayisinin ederi 30 milyonu gecenler A Grubu'na aliniyor). Ama maalesef olmadi.

2 3 ay içinde satılabilir demişti sonra da ses çıkmadı bu aşamada şu beklenir belli bir şirketle görüşüyoruz demesi ama tam tersi sadece gelişme yoktur acıklaması var.
    Su yazima bir bak. Orda anlattim durumu bir ay once: http://www.hisse.net/topluluk/showth...93#post2141693

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Benim hep pozisyonum var senelerdir Cover. Artira azalta gidiyorum. Ortaklik hikayesi bonus oldu zaten. ARGE'den fayda sagliyor sirket, kara gecti. Uzun vade durma taraflisiyim.

Ama isin gercegi ortaklik hikayesini 2010'da da cekmis ayni sekilde. Eski yazimda koymustum. Adam boyle de para kazaniyor demek, bu hos degil.

Benim asil beklentim 18'li fiyatlarin ustune atip A Grubuna gecmesiydi (fiili lot sayisinin ederi 30 milyonu gecenler A Grubu'na aliniyor). Ama maalesef olmadi.

nezama nbuldudun eee neolmuş akibeti? A grubuna geçse nolcakki o bir beklenti değil tepki vermez grup değişimine

Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    A grubuna geçse nolcakki o bir beklenti değil tepki vermez grup değişimine
    Fiyatlarin kalici olmasini saglar. Ufak hisselere giremeyenler gelmeye baslar. Kredi oranlari, ozkaynak oranlari degisir. Tabi ki tek basina bir anlam ifade etmez. Ama biraz da temel verilerle destekleyip kendini oraya atsaydi olumlu olurdu. Benim beklentim bu yondeydi.

8. Ne oldu şimdi bi gitti geri geldi

Sayfa 209/486 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •