Sayfa 209/900 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Yaklaşık 6000 lotluk malımı 3 günde komple satıp çıktım. Artık yükselebilir sizin için kendimi feda ettim ������ muhtemelen buralardan ya da biraz daha aşağıdan sert yükselecek.. umarım yükselir. Hepinize bol bol bol kazançlar.
    hayırdır hocam başka tür bir yatırım mı yapacaksınız yahut başka bir hisse mi?

2. Zurnanın zırt dediği yere geldik gibi. Bakalım detone mi olacak güzel nameler mi dinletecek

3.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    hayırdır hocam başka tür bir yatırım mı yapacaksınız yahut başka bir hisse mi?
    Hocam ölçtüm biçtim, bir müddet bekleyeyim dedim. Bir miktar aracı kurum aldım. Ama büyük çoğunluğu nakitte.

4. İştiraki halka arz olacak fazla aşağı gelmez diye düşünüyorum sıkıntısı patronun sattığı serseri lotlar ve tahtayı yapan ekip ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Sn.keko bu arkadaş paranın kokusunu iyi alıyor.Uzaklaşınca ve yaklaşınca anında vaziyet alıyor. O yüzden buraya geri gelmesini dileyelim.İnş en kısa zamanda aramızda olur
    Kwon başarılı bir yatirimcidir..arasıra hisselerde kesisiyoruz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Dostum alfasta bıraz yolumuz uzun bır süre uğramayı düşünmüyorum

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Sn.keko bu arkadaş paranın kokusunu iyi alıyor.Uzaklaşınca ve yaklaşınca anında vaziyet alıyor. O yüzden buraya geri gelmesini dileyelim.İnş en kısa zamanda aramızda olur
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kwon başarılı bir yatirimcidir..arasıra hisselerde kesisiyoruz..
    Keko gesan yerıne europower ı tercıh ederım şuan !!! Oradada güzel bır rallı olacaktır !!

Bende gesanla olan bağımı alfastan dolayı bugün kopardım ,, çok ekmeğını yedık Allah işini gücünü rast götürsün şirketın ,, gesan olmazsa Europower da tekrar ortak olacağız inşallah!!

Herşey gönlünüzce olsun !! Uzunca bır süre yol arkadaşlığı yaptık !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum alfasta bıraz yolumuz uzun bır süre uğramayı düşünmüyorum
    Alfasta ben de varım.150 den beri ekliyorum ama elimi korkak alıştırdım.Malın çoğu burada.Satan satana.Bakalım hayırlısı.İnş. sn.kekoyu da kaybetmeyiz.Gidin bakalım eupwr den aldığınız lotlardan tatmin olmayıp geri geleceksiniz.Ben kağıdın tahtacısı olsam size bir daha alış fırsatı vermezdim.Yönetim duy sesimizi.

8. Bende son aldıklarımi bugün postaladim. Alfas sirasindayim

Sayfa 209/900 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •