aðaç olur çiçek açar dal verir arý olur petek yapar bal verir gardaþ bal verir ekin olur mevsim gelir bel verir siyah saçlar bir aðlarmýþ tel verir yaðmur yagar ovalara sel verir sular akar ýrmaklara yol verir gardaþ yol verir rüzgar eser yapraklara yel verir siyah saçlar yüz aðlarmýþ tel verir derdiyokum bahar olur gül verir zaman gelir yaþanmaya el verir gardaþ el verir ateþ olur yanar yanar kül verir siyah saçlar bin aðlarmýþ tel verir
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Az once ana akým medya TV de tüyü bitmemiþ iki üç çocuk borsa konusunda ahkam kesiyordu, portföyünü þöyle yönetiyorum böyle yönetiyorum þöyle kazanýyorum böyle kazanýyorum. Hatta sonuna slogan bile attý "Borsa sabýrsýzlardan sabýrlýya para aktarýlan yerdir."
Borsacýlar dötü kollasýn bence. Arkalarýný duvara dayayarak gezsinler.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
JPMorgan TCMB’den 2 ayda bin baz puan faiz artýþý bekliyor
ABD’li yatýrým bankasý JPMorgan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý’ndan (TCMB) faiz beklentisini yükseltti. Kurum, Eylül ve Ekim’de toplam 1000 baz puanlýk faiz artýþý
Eeee nerde kalmýþtýk.????
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yakýn izlem pazarýnda da 13 hisse var gözüküyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Pazarlar
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer Ýmleri