Originally Posted by ariston Belki AKBNK arttı SAHOL geride kaldı diye alan biri zararına yüklü sattı piyasa sindirmeye çalışıyor. Originally Posted by secbul Saholleri verdim. Nasıl iyimi böyle? Zararına demeyelim ariston abi secbul kar ile satmıştır bence
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Zararına demeyelim ariston abi secbul kar ile satmıştır bence O sabahtan yüksekten sattı, bugün sabahtan alanlarda sıkıntı var bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by ariston O sabahtan yüksekten sattı, bugün sabahtan alanlarda sıkıntı var bence. Eeee olucak o kadar ariston abi, zopa yemeden hemen kar etmek bizim kitapta yazmaz
Originally Posted by *Bozkurt Eeee olucak o kadar ariston abi, zopa yemeden hemen kar etmek bizim kitapta yazmaz Şuraya gelirse alırım diyorsun, oraya gelince birden hisse pahalı gibi gözükmeye başlıyor.
Originally Posted by *Bozkurt zopa yemeden hemen kar etmek bizim kitapta yazmaz analiz önemli !
Nebati yemin eder ise bir rahatlama olabilir dediler. Durum nedir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by akcay burayı geçemeyen endeks düşer...
Forum Rules
Yer İmleri