Sayfa 224/1013 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 1 haftalık bir cezam vardı. Çok şükür bitti. Döndüm.
    Ve öğrendiğim şey şu oldu "trollere uyma"

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Konuyu karıştırmayalım powerpc...

Ben sana (powerpc diye hitap ederek, öyle birisi falan demeden) "burada paylaştığım grafik ve analize göre eğer doların inip çıkacağına inanmıyorsan (hatta desteğine ineceğine söyleyenleri tiye alıyorsan) yani dolar kuru sürekli yükselecek ve 5,7,9 olacaksa burada laflayarak ne arıyorsun" diye soruyorum...

Burada benim amacım, paylaşımların ışığında, doları en düşüğünden alıp en yükseğinden satarak, bunu da elden geldiğince çok yaparak kazanmak...

O nedenle mesaimin önemli kısmında bu başlıktayım.

Amacım laflamak, karşıt görüşlerle dövüşmek falan değil.

Sadece yanlış anlaşıldığımda kendimi açıklamak zarureti duyuyorum.

Mugalata hiç sevmediğim bir husustur.

Demagoji ve yalanı itiyat haline getiren akrabam bile olsa benden uzak durmalıdır..Siyasi ideolojisi ne olursa olsun hazzetmem.

3. Ben TEB "pratik borsa" uygulamasını kullanıyorum şuan fiyatlar yanıp sönüyor yani bu para birimlerinde işlem oluyor manasında

Avro 4.00014
    Dolar 3.7438
    Avro/dolar 1.0685
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    doları en düşüğünden alıp en yükseğinden satarak, bunu da elden geldiğince çok yaparak kazanmak...
    doların hak ettiği bu
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Diğer forumda hepimizin çok sevdiği Hamido-Şakir vardı...

7-8 ay içinde yaptığı analizlerini bir dökün.

Bakın.

Mümkün müdür baştan sona aynı çizgide olması bu kadar hızla değişen bir dünyada...?

O zaman baştan bir kere yapar tahminini. bekleriz . Gerçekleşir. İkincisi için ağzına bakarız.

Var mı böyle birisi?
    Hakikaten inanna ile birlikte en iyisi..

6. dünyayı para babaları uyutuyor mesela WB diye bir adam var yaşlı bir para babası bu adam her krizde televizyona çıkıp hisse alın diyor ölene kadar satmayın diyor adamın 70 milyar $ ı olsun 10 milyar $ ı yem olarak hisseye gömüyor kalan ne? 60 milyar $ , bu nerde ben söyleyeyim adam ve buna yakın zengin 8-10 adam el ele veriyor Saros mobius gibi adamlar 600 milyar $ ilk petrolde ters poz alıyor o an petrol kuyuları kurudu yalanı yada hedef 500$ basın tv gazete ile halk inandırılıyor saf Arap inanıyor buna tüm orta doğu diyeyim. Ortadoğunun en zenginleride inanıyor desem doğru olur , 10 kişi milyonlarca küçük büyük fonları soyuyor yutuyor
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

7. İyi akşamlar.. Dolar TL kısa vade bakış açısı..

YTD..

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    maymunda saçmalamaya başladı geçen hafta 3,95 grafiği çiziyordu, dolar maymuna bir evrim daha geçirtip insan yapacak.
    Sayın powerpc
    daha önce de yazdım adamı tanımam etme. Trader olarak doğru hareketleri ve analiz olarak da tutarlı analizleri var. Gerçek takip ettiğim 2 kişiden biri.
    Teknikçi/temelci hiç kimse bir paritenin yönünü %100 tutturamaz. Ancak bir gerçek varsa bu sistemde teknikçi eğer trader özelliklerine sahipse kazanmaması imkansızdır. Aşağıda 21 gün önce yaptığım ve uyduğum bir analiz var
    http://i.hizliresim.com/01NOJY.jpg

bu da oynatınca oluşan görüntü
    http://i.hizliresim.com/dPZYVn.jpg"]

Bu arada neden burada analizlerimi yayınlamadığını soranlar için söyleyeyim, son tebliğde yatırım tavsiyesi sorumluluklarının artırılmış olması...

Son söz; sevgili Jako nun topiğinde gördüğüm bir resim;

Sayfa 224/1013 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •