Seçimden önce Merkez kesinlikle faiz indirmez dedim aynen dediğim oldu. Şimdiki iddiam reisi az biraz tanıyorsam kesinlikle IMF ile anlaşmaz diyorum. Yani IMF'nin kapısına bile gitmez. Bunda da hayli iddialıyım. Herkes Papazdaki gibi geri vites yapacaklarını zannediyor ama bunun olmayacağını düşünüyorum Çünkü IMF demek tüm başkanlık yetkilerinden feragat etmek demektir. Reis buna asla izin vermez bu konuda hayli iddialıyım. McKinsey vb uygulamalarla etrafından dolaşabilirler ama asla IMF ile anlaşmazlar. Olmadı sermayeye güven vermek için Kemal Derviş ile bireysel olarak çalışmayı bile kabul edebilirler ama IMF olmaz olamaz...
Siz bakmayın Küresel sermayenin bazı ekonomist kalemşörlerinin IMF ile anlaşacaklar spekülasyonunu yapmalarına. Onlar öyle olmasını istediği için yani öyle umut ettikleri için IMF balonunu ortaya attılar. Tanıdığım reis anlaşmaz...
Neyse ben buraya bunu not olarak yazdım bakalım yine haklı çıkacak mıyım göreceğiz... Haklı çıksam da çıkmasam da bunu alıntılayacağım
Son düzenleme : vivatrader; 07-03-2019 saat: 12:05.
O zaman başka bir çözüm bulmalı ülkeye döviz getirebilmek için, yatırım getirebilmek için...Üretimi arttırabilmek için, marka yaratabilmek için...
O nasıl olacak ? Sittin sene daha da kötüye giderek devam eder bu döngü aksi takdirde...Seneye patlıcanı 30 TL den, soğanı 15 TL den yeriz...![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
pazartesi italya turu alacaktım arkadaş benide bekle dedi arkadaş kurbanı oldum
6.01 den euro hesaplamıştı bugün herhalde 20 den alır
bir halt olacağı yok.
Neyse bu benim iddiam ve görüşüm. yanılırsam alıntılar, yanlış düşünmüşüm yanıldım derim. Başkaları gibi topicten kaçmam
Yer İmleri