Sayfa 233/900 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by raprap29 Yazıyı Oku
    sn.keko selamlar. ara vermiştik gesana. şimdi tekrar trende yerimizi aldık...senle konuştuktan sonra egeen nerelere geldi goruyorsun değil mi? orda güzel haberler bekliyoruz işimiz bitince direk buradayım...umarım o zamana kadar 300 lü rakamları aşmaz ;)) sonrası zaten uzayyyy
    egeende ben 29 haziranda 2133 fiyatında iken yorum yapmıştım...olası bir alım için çok uygundur demiştim twiteer hesabımdan..hatta o vakitlerde zaman zaman buradan bahsettiğim bir türlü kazanamayan çocukluk arkadaşıma da aldırmıştım..daha önce gesanı bir türlü ona aldıramamıştım...o vakitler eggen diplerinde idi ,ona buradan al ve benim hatırım için hiç bakmadan aralık ayının sonlarına kadar tut demiştim...aldı ama en fazla 2-3 hafta tutabildi..az bir kar ile de sattı...egeen bundan sonra da devam eder mi bilemem..ben yorumlarımda hep aralık aylarının sonlarını işaret ettim gerisine de karışmıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. ben herşeye rağmen gesanda iyi potansiyel görmüştüm...egeenden daha iyi performans sergileyeceğini düşünmüştüm..bence bu konuda şu ana kadar haklı çıktım...ama bundan sonra ne olur bilemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Eleştiri kültürümüz milletçe zayıf. Bir kere "eleştiri" kelimesini hep "olumsuzlama,kötüleme" anlıyoruz. Halbuki eleştiri, "tüm yanlarıyla değerlendirme"dir.

Galiba bu eleştiri işini fena yapmıyorum. Zira "olumsuz eleştirilerimde" yer yerinden oynadı�� Olumlu eleştirilerimde ise neredeyse "huzur verir" bir pozitif algı oluştu��

Yani bu durumda "objektif" biçimde her yönü görmeye çalısıyorum ama

Neredeyse hepimizin düştüğü bir hataya ben de düşüyorum sanırım: "Olumlu ya da olumsuz eleştirilerimizi özellikle 'trend' yönüne göre sıralıyoruz."

Ben ilk olumsuz eleştirilerimi okkalı bir KAP geldiğinde yapmış, "şimdi sırası mı birader" le başlayan tepkilerle karşılasmistim. Şimdiyse tam tersi hisse iyi gitmiyor görünürken olumlu yanları vurguluyorum bu kez de "polyanacılık" yapıyor olmayasin şeklinde tepkiler de oluyor����

Benim söylediğim olumlu-olumsuz tüm eleştiriler ortada. Kendi adıma hepsini sentezleyip bir sonuca varmak gerek deyip şimdilik mevcut parametreler ışığında Europower'in ilk işlem gününe kadar hissede kalmak gerektiğine karar verdim.
    aslında benimki de polyanacılık değil...ben de biraz daha ilerisi için baktığım için ve kısada kötü günlerin geçeceğini düşündüğüm için hep kötü yanını görmüyor olarak algılanıyor yorumlarım...30 larda da 70 lerde de 100 lerde de hep öyle oldu..sonuçta gesan kötü günleri atlatıp gerçek beklentilerinin etkisi ile çıkışına devam etti...

gesan arzdan sonra europowerdan gelecek güçlü finansal destekler ile daha da güçlenecektir...yalnız ilk etapta arz ile beraber europowere yüksek talep gelecektir...onun rüzgarı ile biz de çıkacağız diye düşünüyorum...sonuçta %55 ine sahip olduğunuz bir şirket değerleniyorsa siz de değerleniyor olacaksınızdır..

4. Kap map değersiz düşenin dostu gesoo aga

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kap map değersiz düşenin dostu gesoo aga
    bu arada görüyorum...ALLAH ıma şükürler olsun artık görebiliyorum...

şaka bir yana seni de red listemden sildim..artık hoşuma gitse de gitmezse de herkesin yorumlarını görmek istiyorum...yeter ki hakaret olmasın... ömürü zaten red listeme almamıştım...12 yıllık forum hayatımda ilk defa birini red listesine almıştım...

6. 60-70 tl arası fiyatta tam 36 iş günü oyalamışız 250-300 arası 25. İş günündeyiz. Bakalım tahtacı daha ne kadar tutacak.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    son zamanlarda twiteer hesabımdan bist30 hisselerini de gündeme getiriyorum...çünkü fk ve pd rasyoları çok ucuz...olası bir erken seçimde yerli ve yabancı yatırımcıların bu hisselere fazlası ile ilgi göstereceğini düşünüyorum..

yine hesabımdan yazılımlara da değindim...malum yazılım şirketlerinin en iyi bilançoları son çeyrek bilançolarıdır...son çıkışlarının düzeltmelerini de yaptıklarını bundan dolayı da iyi bir bilanço beklentilerini satın almaya başlayacaklarını düşünüyorum...ardyz ve vbtyz dün inceledim ikisini de çok beğendim yalnız halka açıklığının az olması ve patronunun daha güvenilir olması nedeniyle iki tık ile vbtyz benim açımdan ön plana çıktı...bir de sermayesinin daha düşük olması vede zirvesine göre daha iskontolu olması nedeniyle vbtyz ı daha çok beğendiğimi belirttim...

mehmet kardeş işte görüyorsun bizde herşey bam bam bam...çekinmeden neyi düşünüyorsak söylüyorum...
    bakış açıların öngörülerin güzel ama şurayı kaçırıyoruz devamlı karlılıktan bahsediyoruz ama sende biliyorsun ki hikayesi biten yataya sürer

örnek jantsa süper karlılığı var lot sayısı az hasılatı çok iyi ayrıca borsanın ihracat oranı en yüksek firması 1 senedir yatayda idi anca 150 lira oldu ben bile 3 ay taşıdım nerdeyse yatayda.. jantsa yatayda gezerken hikayeli bir gesan neler yaptı mesala

yani bize hikaye lazım şimdi hikayelerin çoğu da europower da
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bakış açıların öngörülerin güzel ama şurayı kaçırıyoruz devamlı karlılıktan bahsediyoruz ama sende biliyorsun ki hikayesi biten yataya sürer

örnek jantsa süper karlılığı var lot sayısı az hasılatı çok iyi ayrıca borsanın ihracat oranı en yüksek firması 1 senedir yatayda idi anca 150 lira oldu ben bile 3 ay taşıdım nerdeyse yatayda.. jantsa yatayda gezerken hikayeli bir gesan neler yaptı mesala

yani bize hikaye lazım şimdi hikayelerin çoğu da europower da
    doğrudur europowerdadır hikaye...ama bize de ciro ve net kar olarak yansıyacak..biz de iskontolu olacağız...europoweri almak da mesele...kim bilir kaç tavandan sonra alış fırsatı verecek..??

Sayfa 233/900 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •