O değil de bu memedabi hep zirvede gelip cortluyo onu nabacas. Ben mohikan tebrik ederken flatidim, eralda bugün bizim de corda dönmemiz mi icap ediyor bilemedim ki yahu...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
O değil de bu memedabi hep zirvede gelip cortluyo onu nabacas. Ben mohikan tebrik ederken flatidim, eralda bugün bizim de corda dönmemiz mi icap ediyor bilemedim ki yahu...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydın.Abd 10 yıllık tahvil oranları yükseliyor ..yükselince dxy endeksi yükseliyor..dxy yükselince döviz kurları yükseliyor..Perşembe günü önemli veriler açıklanacak.Daha önceden tam emin değilim ama faiz artırabileceğini ifade etmişti.Faiz artarsa dünya borsalarıni etkiler mi?..YTD
DUHUL : 1999
Bu ay ki fed toplantısı: 21-22 Eylülde.YTD
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...terdi-6601290/
Yukarda paylaştığım haber 19/08/2021 tarihli bir haberdir.
Varlık alımı azaltımı yapılırsa//yapılır mı sonuç ne olur?
YTD
Dün 1611'e bende alarm zilleri çalmaya başlamıştı çok zayıftı, 1610, 9.. izledim. İzledim çünkü pozumu güzel bir karla kapatmam lazımdı, 1620 değmesini mutlaka istiyordum oradan short olacaktım. 1620 değmeyince, ritim bozuldu, terse dönemedik, neden çünkü piyasayı takip etmiyorsun beklentine göre hareket etsin istiyorsun. Etmez. Nah eder.
Neyse ne oldu 1603 minik zararla kaçtık oradan da shorta girilmezdi marjın ne olacağı belli değildi, Mohikan abeyimizi tebrik ettik yeni gün yeni işlem işimize ekmeğimize bakacağız.
Eminim burayı okuyan çok kişi benzer hataları yapıyorsunuz. Hepimiz yapıyoruz. Önemli olan yüzleşip aşmak bana göre aşamayan ömür boyu yerinde sayacak aşabilen level atlayacak.
Yer İmleri