Sayfa 237/1000 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hamza bey at yetiştiriciliği yaptınız mı ABD'de haralarınız olabilir diye düşünüyorum.
    Malum pazar günü gazi koşusu var
    Atınız filan varmı koşacak olan.

Hassaten selamlar...
    ingiltere ve usa bir de arjantinde at çiftliklerimiz var... bizim atlar genelde dubai , ingiltere usa latin ülkeleri ve kanada da koşarlar..
    Türkiye ' de koşan atımız yok
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ingiltere ve usa bir de arjantinde at çiftliklerimiz var... bizim atlar genelde dubai , ingiltere usa latin ülkeleri ve kanada da koşarlar..
    Türkiye ' de koşan atımız yok
    Uygun görürseniz önümüzdeki yıllarda Gazi koşusuyla da ilgilenin, bir iki tay yolayın koşuya, zira manevi önemi büyük.

3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    fonun adını yazmak istemediğim için isim yazdım... reklama girmesin diye... ben eral deyince anlayan anlıyor... aslında eral değil , er-al ... bu ay iyi getirdi... mavi kuşta karalıyo bi şeyler arada... ama gene de hisse taşıyan bir fon ( taşımak zorunda değil , isterse max % 35 e kadar taşıyabilir isterse sıfır hisse gider ) . dikkatli olmak lazım bir ppf bir okt değil ...
    Hisse taşıyan fonlarda Murat'ın fonu ilgi alanımda şimdilik Sanırım Murat diyordunuz siz.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hisse taşıyan fonlarda Murat'ın fonu ilgi alanımda şimdilik Sanırım Murat diyordunuz siz.
    değer fonu hisse yoğun fon işi sabır işi.. borsa ucuz mu evet.... parça parça alımla belki ... ama alım yaparken dayanabileceğin vade kafada net olmalı... bunlarda yüzde seksen hisse taşıma zorunluluğu var... gerçi gün içinde viopda ters pozisyon açıp hedgliyorlar duruma göre ama orada da terste kalıp bu sefer hisseler yukarı giderken terste yakalanabiliyorlar...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

5. ben ne muratı diyordum anlamadım ?

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Uygun görürseniz önümüzdeki yıllarda Gazi koşusuyla da ilgilenin, bir iki tay yolayın koşuya, zira manevi önemi büyük.
    olur seni mi kıracam...

7.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ben ne muratı diyordum anlamadım ?
    Ünlü&Co'daki adamın ismi Murat değil mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    değer fonu hisse yoğun fon işi sabır işi.. borsa ucuz mu evet.... parça parça alımla belki ... ama alım yaparken dayanabileceğin vade kafada net olmalı... bunlarda yüzde seksen hisse taşıma zorunluluğu var... gerçi gün içinde viopda ters pozisyon açıp hedgliyorlar duruma göre ama orada da terste kalıp bu sefer hisseler yukarı giderken terste yakalanabiliyorlar...
    Hisse fon olmasına rağmen stabil bir grafiği var gibi geldi bana gerçi yeni bir fon olmasından dolayı da olabilir. UPEHE kodlu fon bahsettiğim

Sayfa 237/1000 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •