Sayfa 256/1000 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

cimbeton dıye bır hısse var mesela dunyanın elektirigini harcar 1 mılyar ciro yapar buyuk fırma bızım mahalledekı köşe basındakı market kadar kar eder yada etmez . o kadar para ıcın onca ınsan enrjı tuketımı nıye olur ki

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Cahilin kendisi sensin....Tebriyesizce cevap veriyorsun....Sana veri sunuyoruz...Bilanco cart curt...94 yılından bu yana en büyük 100 hisse dolar bazınde değer kaybetmiş..Buna dolar enflasyonunu dahil etmiyorum....Türkiyenin en büyük 100 şirketi 25 yılda sana zarar yazdırıyorsa...Burası tam bi kumarhanedir!!
    Şans oyunlarından bile hoşlanmayan, yıl başlarında piyango bileti bile almayan birine, tanımadan bilmeden "kumarbaz" diyecekseniz cahil sıfatına hazır olmanız lazım. Rusların bir lafı var, "camdan evde oturan başkasına taş atmasın" diye. Kişiliğinize bu kadar düşkünseniz diğer insanları rencide edecek sözlerden kaçınmanızı salık veririm.

Borsaya yatırım dediysek girilecek zaman var çıkılacak zaman var, girilecek sektör var çıkılacak sektör var. Bunlar bilgi, tecrübe gerektirir. Şu anda 15'e yakan bilançoyu düzenli takip ediyorum.Hisse.net'teki başlıkları izliyorum. Sağduyusuna inandığım forumdaşların paylaşımlarından yeni, takibe değer hisseler bulmaya çalışıyorum. Temettü ödemeyen, f/k'sı 8'in üzerinde hiç bir hissem yok şu anda. Yaklaşık 2 yıl önce gelen krizi ortamını öngörebildiğim için kredi borcu yüksek olan hisseleri elden çıkarıp, borçsuz şirketlere geçiş yaptım.

Bunları yapana-yağabilene borsa kumar değildir. Ama bu emeği gösteremeyecekseniz borsaya bulaşmayın, gerçekten kumar olur. İlla da gireceğim derseniz, sosyal medya forumlarındaki yorumlara göre değil zar atarak hisse seçmeye çalışın, kararlarınız en azından başkaları tarafından manipüle edilmez, şansınız daha yüksek olur.

Not: Dolar konusu dışına çıkmama önerisi yapanları haklı buluyorum. Ama döviz alımında viop'u değerlendirdiğimi belirttiğim mesajıma gelen mesnetsiz mesajlara cevap verirken buralara gelmiş bulunduk. Verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum ama cevap hakkımı kallanmamazlık edemem. Saygılar..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    İnanmayın böyle bilgilere.
    Doların en az 20 senesi daha var.
    Neden sınır koyuyorsun 20 seneden sonra ne olacak ki
    bir halt olacağı yok.

4. dolar hakim para hakim güç kudretli bişekilde yıkılıpta sonra digi-coin e geçerik
    ama bunun kuvvetli yıkılması içerden çürüyüp olmazki bilader
    adamlar super beyin, ne yaklaşabilin ne içerden çürütebilin
    bu adamları 3 yüzyıldır siyonikler ezip öğütememiş hele
    sen nöörebileceğnkine , yani bi üçüncü dünya felan anca olursa
    o zaman belki dolaresi gömçürtürler
    yoksa çin min hikaye
    3-5 dene gadget yaptın diye
    dünyevi dev olaman
    olsan olsan anca cep herkülü

5.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    cimbeton dıye bır hısse var mesela dunyanın elektirigini harcar 1 mılyar ciro yapar buyuk fırma bızım mahalledekı köşe basındakı market kadar kar eder yada etmez . o kadar para ıcın onca ınsan enrjı tuketımı nıye olur ki
    [emoji106] [emoji84]

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Şans oyunlarından bile hoşlanmayan, yıl başlarında piyango bileti bile almayan birine, tanımadan bilmeden "kumarbaz" diyecekseniz cahil sıfatına hazır olmanız lazım. Rusların bir lafı var, "camdan evde oturan başkasına taş atmasın" diye. Kişiliğinize bu kadar düşkünseniz diğer insanları rencide edecek sözlerden kaçınmanızı salık veririm.

Borsaya yatırım dediysek girilecek zaman var çıkılacak zaman var, girilecek sektör var çıkılacak sektör var. Bunlar bilgi, tecrübe gerektirir. Şu anda 15'e yakan bilançoyu düzenli takip ediyorum.Hisse.net'teki başlıkları izliyorum. Sağduyusuna inandığım forumdaşların paylaşımlarından yeni, takibe değer hisseler bulmaya çalışıyorum. Temettü ödemeyen, f/k'sı 8'in üzerinde hiç bir hissem yok şu anda. Yaklaşık 2 yıl önce gelen krizi ortamını öngörebildiğim için kredi borcu yüksek olan hisseleri elden çıkarıp, borçsuz şirketlere geçiş yaptım.

Bunları yapana-yağabilene borsa kumar değildir. Ama bu emeği gösteremeyecekseniz borsaya bulaşmayın, gerçekten kumar olur. İlla da gireceğim derseniz, sosyal medya forumlarındaki yorumlara göre değil zar atarak hisse seçmeye çalışın, kararlarınız en azından başkaları tarafından manipüle edilmez, şansınız daha yüksek olur.

Not: Dolar konusu dışına çıkmama önerisi yapanları haklı buluyorum. Ama döviz alımında viop'u değerlendirdiğimi belirttiğim mesajıma gelen mesnetsiz mesajlara cevap verirken buralara gelmiş bulunduk. Verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum ama cevap hakkımı kallanmamazlık edemem. Saygılar..
    Takip ettiğiniz hisseleri ögrenebilir miyim

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Neden sınır koyuyorsun 20 seneden sonra ne olacak ki
    Hocam, 20 sene meselesini anlamak için ekonomist Uğur Civelek'i izlemenizi öneririm. Gerçi ona kalsa bu iş 20 senede beklemeyecek.

Naçizane özet geçmek gerekirse, Rusya, Çin ve Hindistan'ın başını çektiği Avrasya Blokunun yükselişine paralel olarak abd merkezli dünya düzeninin sorgulanmaya başladığın söylüyor. Batı yükselen bu güçlerle uyumlu bir şekilde yeni bir dünya ekonomik düzeni kurmaya meyilli değil. Böyle bir durumda batı paralarının rezerv para olma konumunun sorgulanacağını farkındalar. Uğur Bey 2 blokun çatışmaya doğru gittiğini belirtiyor. ABD daha düne kadar desteklediği Çin'i kendi yüksek teknolojisine rakip olarak görmeye başladı, Huawei'den başlayarak Çin'li teknoloji şirketlerini Batı'dan tasfiye etmeye çalışması bu çatışmanın somut bir göstergesi.

Çin ekonomisi 2009 yılında ABD'nin 5'te biri iken 10 yılda başa baş olmaya yakınlaştığını dikkate alırsak 20 sene de Çin ve Hindistan'ın neler yapabileceğini tahmin edebilirsiniz. Bir de bu pakta doğal kaynak-silah ve nükleer teknoloji sahibi Rusya'yı ekleyin durumun ciddiyeti ortaya çıkar.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 256/1000 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •