Sayfa 260/1002 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorularından bıktığını belirten Terim, "İsterlerse ekonominin kötü gidişatını da bana bağlayabilirler ancak ben G.Saraylı duruşumdan taviz vermeden mücadeleden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Lafa bak ekonomide kötü gidişatın olduğunu iddia ediyor.
    Ben Galatasaray taraftariyim ama Fatih Terim transfer konusunda son derece basarisiz birisidir, oynattığı futbol da ha keza ayni ama nasil olduysa başarılı oldu, simdi bir otobüs dolusu adami satti, yenisini aldi, simdi onlari istemiyor, sonra yonetimi sucluyor, gidecek yeri de yok onun icin direnise gecti.

2. boş verin futbolu, futbol falan kalmadı artık.
    en son sivas şampiyonluğa oynuyordu sonra sanırım beşiktaş şampiyonluğu almıştı o zaman bizdeki futbol bitmiş demiştim.
    3 büyükler dünyanın bütçesini ayırıp başak şehir veya diğer takımlar şampiyonluğu kovalıyorlarsa futbol oynanmıyor demektir.
    bir de o futbolculara dünyanın parasını veriyorlar...
    en son ne zaman uefa da şampiyonlar liginde başarı geldi hatırlamıyorum.
    yoksa bizim ligde herkes şampiyonluğa aday neredeyse.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    boş verin futbolu, futbol falan kalmadı artık.
    en son sivas şampiyonluğa oynuyordu sonra sanırım beşiktaş şampiyonluğu almıştı o zaman bizdeki futbol bitmiş demiştim.
    3 büyükler dünyanın bütçesini ayırıp başak şehir veya diğer takımlar şampiyonluğu kovalıyorlarsa futbol oynanmıyor demektir.
    bir de o futbolculara dünyanın parasını veriyorlar...
    en son ne zaman uefa da şampiyonlar liginde başarı geldi hatırlamıyorum.
    yoksa bizim ligde herkes şampiyonluğa aday neredeyse.
    Futbolda başarı veya başarısızlık önemli değildir. Önemli olan inançtır. Her şey kabul edilebilir veya red edilebilir bunda tek kıstas hangisinin takım için iyi olduğudur. Zira taraftarlık bunu gerektirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Türkiye'de Eylül ayında TUFE aylık %0,97(Beklenti %1,31), yıllık %11,75(Beklenti %12,10)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Şaka gibi enflasyon oranı geldi harika

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Futbolda başarı veya başarısızlık önemli değildir. Önemli olan inançtır. Her şey kabul edilebilir veya red edilebilir bunda tek kıstas hangisinin takım için iyi olduğudur. Zira taraftarlık bunu gerektirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    taraftarlığı 15 sene önce bıraktım,
    bence insanları uyutmaktan başka bir şey değil.
    neye inanacağız avrupa şampiyonluğuna mı, ? eufa da yarı finale mi?
    aziz yıldırama inanlar ne oldu mesela?
    ya da koç a?
    taraftarlık 10 yabancıya dünyanın parasını verip paralarını benden seninden çıkaranların üstüne üstlük başarının kırıntısını gösteremeyenleri bir sezon sonra unutup balık hafızalı mı olmaktır?
    taraftarlık yeri geldiğinde hesap sorabilmek olmalı. sorabiliyor muyuz? sorsan da yönetici gerekli aksiyonu alıyor mu? mesela istifa ediyor mu? vs vs..
    futbolcular dünyanın parasını alırken sen oturduğun yerden onları izlerken adeta kanser olursun. yemişim böyle taraftarlığı, inancı.
    milli takım eyvallah, her zaman destekleriz.

TÜİK:
    - Eylül Yurt İçi ÜFE %2.65 (Önceki %2.35)
    - Yİ-ÜFE'de sanayinin dört ana sektöründen imalat endeksi yıllık %15,52 arttı
    - Yİ-ÜFE'de sanayinin dört ana sektöründen imalat endeksi aylık %2,83 arttı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

9 ayda dizel araba %5

Benzinli araba %2 artmış

Bu arabaları hangi galeriden alıyorlar acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : Pscyokinesis; 05-10-2020 saat: 11:34.

Sayfa 260/1002 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •