Sayfa 272/529 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Aynen katılıyorum Hocam...

Atalarımız her koyun kendi bacağından asılır demiş...

Ayrıca 1980 sonlarında Tophane'de ayaklı borsa vardı. Oradaki slogan da şöyleydi: Burası borsa, kim kime korsa...

Üçüncü olarak Almanların bir atasözü vardır: Gülersen tüm dünya seninle güler, ağlarsan sadece kendi yüzünü ıslatırsın...

Son olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama daha önce de yazdım: Gece yatağa girdiğinizde rahatça uyuyorsanız yaptığınız yatırımdır, uyuyamıyorsanız kumar...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yatırım kararı verirken, her görüşü okuyup, dinledikten sonra, kendi akıl süzgeçinizden geçirip, gerekli analiz ve araştırmaları yaparak, hür iradeniz ile karar almanızda fayda var.
    Burada kimse kimseye yatırım tavsiyesi vermiyor ve veremez de.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

2. Burası kamuya açık bir forum ve herkes düşüncesini (yalan dolan, hakaret olmadan) özgürce yazabilmeli....O malum şahıs zaman zaman çok bunaltıyor evet, ancak yine de küçük yatırımcı nezdinde bu hissede en koruyucu tedbirlerin alınması konusundaki uğraşlarımız da ortada. Tahsisli fiyatının belirlenmesi noktasında SPK nezdindeki girişimlerimizi buraya an be an yazdım. Ha keza şu son açıklama...

"Küçük yatırımcıyı koruma adına" burada paylaşımlar yapan o kişinin tek bir SPK müracaatı yoktur bundan da adım gibi eminim.

Ben bu hisseye olan inancımı koruyorum ve Allah ömür verirse bu hikayenin ya da sayın Chetuo'nun deyimiyle peri masalının nasıl nihayete ereceğini görmeden kesinlikle ayrılmayacağım. Ama az ama çok portföyümde muhakkak duracak. Yani demem o ki beni buradan kaçırma maksatlı algı çalışmaları için bu ekibin yaşı ve tecrübesi yetmez. Şu bilanço gelsin bakalım, tüm mesajlar kayıt altında kim ne demiş dememiş gün gibi ortaya çıkacak...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

1ocak-17şubat arası:
    PTF artmtk ortlm USD/MWh

2024...63.85
    2023...172.56
    2022...118.37
    2021....47.82
    2020....34.87
    2019....22.92
    2018....44.51

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --köpeksiz köyde değneksiz gezmek isteyenleri rahatsız etmeye devam...

zırt-pırt iki de bir,

--sıfır-genç santral demediğinizde,

--sıfır borç demediğinizde ,

--altı boş-hayali-temennillerinizi kendinize saklayacağınıza --bu kadar alanların, bu kadar para bağlayanların vardır bir bildikleri tarıznda içi boş içerikler yazmadığınız da--

--kimse havlamaz...
     Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Operasyon yemiş bu hissedeki negatif düşüncelerinizi biz mali müşavir kadar mali analiz bilmez yatırımcıları koruma adına bir misyonerlik faaliyeti için mi yazıyorsunuz yoksa farkı bir amaca hizmet amaçlı anlayamadım.

Adı lazım olmayan bir hissede bir aracı kurum yüzde 30 aşağı basıp alttan aldığı hisseleri adı lazım olmayan bir başka şirkete borsa işlem fiyatının üstünde yüklü miktarda topladığı hisseleri borsa dışında devretti.Adı lazım olmayan bu şirketi araştırdığımda farklı bir platformda adı lazım olmayan bir kişi bu şirketin bahsi edilen şirketin patronunun kurduğu bir şirket olduğunu söyledi.Buna istinaden satış yaptım.Bir hafta sonra şirket sahibi bu muhalif hissedarlardan hisse devri yapmaları konusunda süre verdi.Bu yanlış yönlendirmenin cezasını kol keserek ödedim.Yönetimde yer almak isteyen muhalif kanadın bir operasyonu olduğunu anladım.Bu piyasa kurtlar sofrası olmuş.Küçük yatırımcıya yer yok

Spek yandaşlarının yanlış yönlendirmelerinden ağzı yanmış bir kişi olarak yoğurdu üfleyerek yemek taraftarıyım.

Yorumlarınız benim açımdan bir sorun teşkil etmez.
    KİMSENİNDE VEBAL ALTINDA KALMASINI İSTEMEM.SAYGILAR...
    --yorum-siz

Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Üstad'ın tüm olumlamalarına ,negatif algılarla karşısına çıkıp(elinde bu hisseden olmadığına inanıyorum.belkim de elinde var bir amaç uğruna yapıyorsun ) bu hisseyle vedalaşmama neden olan sen eğer önümüzdeki 2 yıllık süreçte bu hisse 33-48-52-70-120 tl hedeflerini gerçekleştirirse iki cihanda iki elim yakandan eksik olmaz.
    --bir de utanmadan tehdit savuruyorsun??...

--spek hissesine don biçilmez...bu hisse belki 100 kat da gidebilir...500 katta bu benim yazdıklarımın yalan, yanlış, mesnetsiz-hatalı olduğunu göstermez...

--hata varsa buyurun, düzeltin...

6. CANTE güncel görünüm destek ve direnç seviyelerini belirleyip grafik'e odaklanılmalı

7. Madem spek hissesi, madem temele bakmaksızın her fiyata gidebilir ki bende böyle düşünüyorum.
    O zaman niye ısrarla temel veriler paylaşıyorsunuz?

Bu hissede temel paylaşım yaparak yazdığınızla çelişiyorsunuz.

Ben şahsen cante gibi patronu borsada alım satım yapan hisselerde ne temel nede teknik veri paylaşımı yapmıyorum çünkü patronun gücünün hepsinin üzerinde olduğunu düşünüyorum.

Nasıl güzel haberler geldiğinde yerinden kımıldamadıysa zarara düşünce tavan tavan da gidebilir. Patron hissesinde herşeyi mantıkla izah etmek mümkün değil bence.
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bir de utanmadan tehdit savuruyorsun??...

--spek hissesine don biçilmez...bu hisse belki 100 kat da gidebilir...500 katta bu benim yazdıklarımın yalan, yanlış, mesnetsiz-hatalı olduğunu göstermez...

--hata varsa buyurun, düzeltin...
    SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şu bilanço gelsin bakalım, tüm mesajlar kayıt altında kim ne demiş dememiş gün gibi ortaya çıkacak...YTD
    Son gelen bilançolara bakılınca enflasyon düzenlemesinin bazı firmaları olumlu bazılarını olumsuz etkilediği görülmekte. Ne yalan söyleyim bu konuya kafa yormadım ama belki sayın asuGaGuGa bu konuda bir şeyler diyebilir. Asıl demek istediğim, bu "olağandışı" gelişme karşısında bilanço beklentimi saklı tutmakta fayda görüyorum. AUF sonlanması ile birlikte kasadaki döviz bazlı yatırımları ve finansal borçsuzluğunu birlikte değerlendirdiğimde iyi bir kar rakamı görmemiz gerekli diye düşünüyorum...Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 272/529 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •