,,,elımde var ama çoğunluk yeo da ,,yarı yarıya yapmak daha mantıklı gıbı bakalım,,yenı bır yıldız doğuyor...!!
,,,elımde var ama çoğunluk yeo da ,,yarı yarıya yapmak daha mantıklı gıbı bakalım,,yenı bır yıldız doğuyor...!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
brlsm in elinde 3,5 milyarlık bitirilecek iş var...depremden sonra inşaat sektörü de canlandı...yapılması gereken büyük binalar var..bu binaların da mekanik işlerini brlsm alabilir...şirket döviz kuru ile çalışıyor..yani kar marjı aşağı yukarı bellidir...kısacası şirket gittikçe iyi gidiyor...ges işi de tamamlayıcı bir faktör oldu...gesanvari bir şirket ortaya çıkıyor...çalışma şekilleri ile tecrübeleri ile gesana çok benzemeye başladı...bakalım piyasa bu hisseye nasıl bir değer biçecek ?? merakla bekliyoruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu kap herşeyı değiştirir brlşm bende varım dıyor...!!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
paylaştığım videoların birinde şantiyelerde zaman zaman 7000 bin çalışan sayısına ulaşıldığı bilgisi kafamda kaldı (umarım hafizam beni yanıltmıyor ) faaliyet raporuna şu anda baktığımda şu bilgiyi gördüm :. Bunların yanı sıra Şirketler’in üstlendiği
taahhüt işlerinde çalışan alt yüklenicilerin şantiyelerde çalışan işçilerinin sayısının zaman zaman
5.000’e kadar çıktığı da dikkate alındığında Şirket ve bağlı ortaklığı Erde Mühendislik’in sektörde
46.550 şirket arasında 250 kişiden fazla işçi çalıştıran üst sıralarında yer alan 33 şirketin arasında
görülmektedir.
yeni alınan ges şirketi ile birlikte çalışan sayısı 800 civarlarına çıkmış ama alt yükleniciler ile birlikte bu rakam 5000 bazen de 7000 lere çıkabiliyor....şirketin 6 veya 9 ilde şantiye kurduğunu hatırlıyorum (videoların birinden aklımda kaldığı kadarıyla )
normal sosyal hayatımda hafızam zayıftır ama borsa hafızam bir kaç derece daha iyidir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri