Kulağımız sizde [emoji6]
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kulağımız sizde [emoji6]
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır birçok bölüm kontenjan azaltım talebi yapmasına rağmen Yökten arttırımlı olarak çıkıyor kontenjanlar.
Gazete ve dergilerde haber olacak hali yok kurumlar arası resmi yazışmanın.
Geniş vakitte detaylı bir analiz yaparız. Sonuca bakarak yargıda bulunulabilecek bir durum değil yükseköğretim sorunu.
Forumda, kıraathanede, öğrenci evinde, meyhanede nerede tartışılırsa tartışılsın önceki sayfalarda varılan yargılardan başka bir sonuç elde edilmez zaten. Bakış açısı sonuç odaklı çünkü.
Sorun ülkenin sorunudur. Sorun çok unsurludur. Esas itibariyle ve en dar kapsamda eğitim ve eğitim politikaları sorunudur.
Beyefendi bu ülkede fikirleri/omurgalı duruşu yüzünden kahpe pusularda yitip gitmiş,kanlı bedenlerin sahibi onlarca akedemisyen/Prof gösteririz size gezetelerden/dergilerden
O Proflar halkını aşık,yurtseverlerdi
Bir fikirleri ,bir idealleri vardı
Nerde o akedemisyenler/Proflar?
Beyefendi "MESLEKİ KARAKTER HAYATA KARŞI DURUŞUNUZDUR/TAVRINIZDIR"
Şimdiki akademisyenlerden bunu beklemek ham hayaldir....
Akademisyenmişiniz sizi kırmak istemiyorum
Çalışmalarınız da başarılar diliyorum
saygılar/başarılar
Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 20:57.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
İki akademisyen arkadaşımızda YÖK ile yazışmalarını "Eeee biz uyarılarımızı yaptık/yapıyoruz YÖK arttırıyor kontenjanları ,YÖK açıyor yeni ünüleri,biz ne yapalım?" diye bizi uyutmaya/yutturmaya çalışıyorlar (sanki YÖK dekiler serbest meslek erbabı)
Arkadaşlar burası Hisse.Net
Üye kalitesi çok yüksektir burda
Burda insanları öyle kolay kafalayamazsınız
Kusura bakmayın ama YÖK ile o yazışmalarınız benim gözümde "TİMSAH GÖZYAŞLARIDIR" ve/veya " DOSTLAR ALIŞVERİŞ DE GÖRSÜN" ve/veya "İSTEMEM YAN CEBİME KOY" kabülünden hareketlerdir...
saygılar/başarılar
Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 21:12.
Kıracak kırılacak herhangi bir durum yok hocam. Sizlerin dışarıdan bakarak rahatsız olduğunuz durumun bizzat içerisindeyiz, iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu durumdan memnun olabilmek için yandaş olacaksınız ki maalesef bizde bulunmuyor bu özellik.
Bu ideolojik, siyasi kadrolaşma ya da her ne dersek diyelim ortadan kalksa da kronik sorunlarımız var üstesinden gelinmesi gereken.
Neyse millet sıkıldı bu konudan
Ben bile sıkıldım
Kapatalım da başlığı daha fazla meşgul etmeyelim...
saygılar/başarılar
Yer İmleri