yok sonra o gönderiyi düzelttim , artık birinci sayfasına çıkıyor tıklayınca ...birisi arkadaşa izah etsin yahu gene olmadı bak halen karışık kafan , olaya bütüncül yaklaş üstad.... bir nesneyi anlamaktan vazgeçtiğinde onu görürsün ya işte o hesap...
aslında açılan başlık yoğ, aslında ben yoğum , yoğum ben ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
BAşlığa uğramayalı 1.5 2 yıl oldu herhalde dolarcılar da biz uğramayalı 2ye katladı keyfiniz gıcırdır.
Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.
Resmi rakamin bir önemi yok, onlar yok saysa da insanlar ölüyor, buna salgin yazsan ne kalp krizi yazsan ne sonucta, bunu tetikleyen bu virus, bugun bir arkadaş covide yakalandi, kayinvalidesi de türlü hastaligi varken vefat etmis, memlekete de donemiyor.
Doların üç beş liraya düştüğü daha güzel bir ülkede sonlandırmak dileğiyle.
11 Aralık, Avrupa oylaması ve Amerikanya oylaması var .
10 Aralık 'ta da Reis 'in reform açıklamaları var .
Köprüden sonraki son çıkış olabilir.
Spekülasyon müsait tarihler.
Bence AB’den ciddi bir şey çıkmaz. Bir kaç basit yaptırım gelir.
Diğer yandan avrupada ciddi kırılmalar yakındır. Kan uyuşmazlığı var. Ortak hedef uyuşmazlığı var. Ekonomiler yapı olarak birbirine uymuyor.
Amerika Çin karşıtıyken, AB ticari partner, sürekli washingtondan bir şey talep eden yunanistanın pire limanını çinliler işletiyor.
Amerika çin konusunda ciddiyse avrupalı müttefikleri ile sorun yaşaması muhtemel görünüyor.
Bizde kanunlardan ziyade yaklaşımlarda reform yapılması gerektiğine inanıyorum. Aynı konuda bu kadar farklı yorumlar olmamalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri