Sayfa 303/882 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. bol şans...

2. Eli güçlü ise aşağı salabilir.Zayıfsa malı kaptırmamak için pek inmez.

Bana göre değil,aklınıza göre hareket edin.

3. Dün 1.71 den vermiştim. Bilanço müthiş ayrıca ispanya daki fabrika devreye girecek. 1.50 gelince bütün yatırımı buraya gömecegim...

4. 1,50 bugün için zor dostum.
    Adam cami önündeki kutuya bağış yaparken bu kadar cömert davranmaz.
    Son düzenleme : asuzm; 15-11-2018 saat: 11:00.

5.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    1,50 zor dostum.
    Adam cami önündeki kutuya bağış yaparken bu kadar cömert davranmaz.
    Ben daha sert cıkış olacagını düşünmüyorum. Tam kağıt toplayamadılar. Bugün alırım 1.50 gibime geliyor yada yarın. Hayırlısı artık...

6.  Alıntı Originally Posted by Mavi20 Yazıyı Oku
    Ben daha sert cıkış olacagını düşünmüyorum. Tam kağıt toplayamadılar. Bugün alırım 1.50 gibime geliyor yada yarın. Hayırlısı artık...
    ben kısa vade sert çıkış olma ihtimalini kuvvetli görüyorum ama eski ortalama seviyelerine kadar alıp başını gitmesi zor...bende yeterince toplayamadım diğer hisselerden geçmek kolay değil bu ortamda.....çıkarsa da yapacak birşey yok elimizde ki ile yetineceğiz...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben kısa vade sert çıkış olma ihtimalini kuvvetli görüyorum ama eski ortalama seviyelerine kadar alıp başını gitmesi zor...bende yeterince toplayamadım diğer hisselerden geçmek kolay değil bu ortamda.....çıkarsa da yapacak birşey yok elimizde ki ile yetineceğiz...
    2 üzeri maliyetli çok kişi var galiba beklemeye devam edicekler sene sonuna kadar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by meyyyyy Yazıyı Oku
    2 üzeri maliyetli çok kişi var galiba beklemeye devam edicekler sene sonuna kadar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ky ile alakası yok ama 2 tl üzeri yatırımcı çok olabilir...spek niyeti ne bilmiyoruz ki alıp başını gidebilirde...bu hissenin kategorisi belli...

Sayfa 303/882 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •