İşte demiştim, o büyük ED yi bekliyorum ama bu iyi senaryo diye, bu seninkisi kötü senaryo...
2-3 sağlam alternatifi var bu kötü senaryonun, şimdi müsait değilim sonra eklerim buraya, şu an uzak ihtimal olduğu için çızıktırmadım...
Şu düşüş 1 or A dediğim yeri geçerse, sonra son dibin de altına sarkarsa,
Sonra total yükselişin (SPX veya hepsi) %61.8 ila %78.6 na kadar sarkarsa, (olası ED 2 hedefi),
İşte o zaman bu senaryoları da kollayacağız, ulan acaba böyle olmasın diye....şimdilik gerek yok...
Memet Abi nin dediği gibi, daha 5 nci dalganın ilk ED 5.1 nci dalgası olma ihtimali var hala önce SPX in 3887 yi, sonra 3640 ı aşağıya geçmesi beklenecek...
1-2 ise bile 2 nin flat olma ihtimali var..v.s..v.s..
Dinamik sayım yani,...tüm ihtimaller masada....bazen bütün ihtimallerin kesişim kümesi aynı oluyor o zamanlar kesin konuşmak mümkün gibi oluyor..son ayı rallisinin bitişini yakaladığımız gibi...her halükarda ya C diyeceğiz, ya 3, ya da A-B-C zigzag yani ED1 yaptı, ama ne olursa olsun düşmeli...üçünde de düşüş var kalıbın...
Onun dışında daha da alt dalgaları saya saya, alternatif ayıklama hikayesi...bir de genel resime uydurma konjunktura oturtma çalışması....enflasyon hafif yüksek geldi yamuldu...deseler ki 75 değil 100 yapacaz, sonraki ay da 100 yapacaz...ne yapacak yani ters mi hareket edecek Bist mi bu![]()
Yer İmleri