sayın Mohikan takip ettiğim ve faydalandığım 2-3 kişiden birisisiniz ve gerçekten de sabrınıza hayranım devam etmenizi ve 10-15 büyük hisse ve bır kaç ensturuman dışın da küçük hısselerle ve laf sokmalarla uğraşmadan devam etmenızı temennı ederım emeklerınız için de gerçekten teşekkürler..tartışacak laf sokacak adam da grafiğiyle yapsın...saygılar
Sayın Mohikan,
Daha önceki formları nerdeyse basından sonuna takip ettim. Sizin ve diger bazı kıymetli arkadasların çalısmalarından düsünsel bazda oldukca faydalandım. Özellikle sizin analizleriniz Elliout konusunda merakımı arttırdı ve kendimi bu konuda gelistirmemi sağladı. Bu vesileyle analizlerimde ki başarı oranı oldukça yükselmiş oldu. Günlük ve haftalık analiz yaptıgım hisselerin çok daha kolay filtrelenmesiyle temel ve teknik analizlerde büyük ölçüde zaman ve emek kazancı sağlamış olduğuma inanıyorum.
Bu bağlamda sadece size teşekkü etmek amacıyla tekrar üye olduğumu belirtmek isterim.
Velhasıl size ve sizin nezdinizde diğer faydalı, iyi niyetli paylaşım da bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bununla bereber yazmaya devam ederseniz çok memnun olurum.
Verdiğiniz emek ve sabır gerçekten takdire şayandır.
Milpa icin yok elliot amca adina 30 kurus hedef verdiniz satiminiza guvenerek ozaman 82 kurustu simdi 1,36 lardan dondu bundan sonra elliot sayiminiz 30 kurus olacak deseniz ne olur.
Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app
İşte ideolojik yorum budur.
Genelde Halkbank ve THY mağdurudur bu fakirler.
Bunlardan çok vardı eski forumda.
Sağolsun güneysu bir bir ayıklamıştı.
Bu yeni platformda tekrar peydah oldular.
2 gündür musallat olan bu takipçiye dün verdiğimiz cevabı tekrarlayalım.
Yine anlamazsa anlayacağı dilden konuşmayı da deneyebiliriz.
DUHUL : 1999
Elinize ne geçiyor..?
Bozkurtali gibilere sesleniyorum.
Beyin hücrelerinizden çıkan bir tek tutarlı, isabetli analiziniz var mı?
Bunu becerecek yetiniz, cesaretiniz belli ki yok ama üzülerek görüyorum ki..
karşılıksız bilgi ve analiz paylaşan değerlere saldıracak cesaretiniz var.
Cahile cesaret kazandıran bu cüreti anlamakta zorlanıyorum.
Sizinle aynı forumu paylaşıyor olmak benim için zulüm
Umarım bir daha hiç kimseye yaşatmazsınız.
Yaptığınız çirkinliği yönetime bildiriyorum.
Duyarlı arkadaşlardan da gereğini yapmalarını rica ediyorum.
“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” İ.İnönü
Yer İmleri