Sayfa 312/1000 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    şu düşüş hoş olmadı. 106,600 kırıldı havasını netleştirmiş gibi yapıp bir ayı tuzağı mı kuruldu diye düşünüyor insan ama hayırlısı bakalım
    Bu tür düşüşler normaldir. Önemli olan dramatik düşüşlerin olmamasıdır. Bugün Tema değişken fon alımı için talimat verdim. portföyü incelediğimde dengeli bir dağılımı var. bana göre hisseler iyi seçilmiş. Ama yüksek beklentisi olanlara uygun bir fon olmayabilir. Borsanın düşüşleri ya da yükselişlerine sınırlı tepki vereceğini düşünüyorum. Çünkü portföy yapısı öyle. Yüksek getirisi olduğu söylenemez. Ama bana uygun gibi. Elimizde tutup izleyip göreceğiz. Yalnız T+1 mi yoksa 2 mi tam anlayamadım.

Riskli.fonlari sattikca , ffp yada kvtb lara.donuyoruz.buda klasik.mevduatci durumuna dusuruyor.+1 ustu oranla. Cok afaki durum olmadigi surece ben devam risklere

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bu tür düşüşler normaldir. Önemli olan dramatik düşüşlerin olmamasıdır. Bugün Tema değişken fon alımı için talimat verdim. portföyü incelediğimde dengeli bir dağılımı var. bana göre hisseler iyi seçilmiş. Ama yüksek beklentisi olanlara uygun bir fon olmayabilir. Borsanın düşüşleri ya da yükselişlerine sınırlı tepki vereceğini düşünüyorum. Çünkü portföy yapısı öyle. Yüksek getirisi olduğu söylenemez. Ama bana uygun gibi. Elimizde tutup izleyip göreceğiz. Yalnız T+1 mi yoksa 2 mi tam anlayamadım.
    T+1 dostum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Riskli.fonlari sattikca , ffp yada kvtb lara.donuyoruz.buda klasik.mevduatci durumuna dusuruyor.+1 ustu oranla. Cok afaki durum olmadigi surece ben devam risklere

Dostum çok sıkıntılı durum olursa vadelide hedge edersiniz.
    Webster üstad optimal kontrat sayısını hesaplamayı biliyordu sanırım.
    Gelince sorarız.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Tamam.benim bu konuda bilgim yok
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Dostum çok sıkıntılı durum olursa vadelide hedge edersiniz.
    Webster üstad optimal kontrat sayısını hesaplamayı biliyordu sanırım.
    Gelince sorarız.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    T+1 dostum.
    Sağol jmk. Ben borsanın yükseleceğini düşünüyorum. Ara sıra olan düzeltmelerle birlikte bu yılbaşına kadar sürecek görüşündeyim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sağol jmk. Ben borsanın yükseleceğini düşünüyorum. Ara sıra olan düzeltmelerle birlikte bu yılbaşına kadar sürecek görüşündeyim.
    Tbey35 dostum,
    Ben de öyle düşünmekle beraber dirençler geçilmedikçe full girmiyorum.
    %50 ACC.
    Geçilirse ve üzerinde kalırsa %50 TCD eklerim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    YDI dün satış emri vermiştim, bugünki fiyatından satış yaparım umarım yarın
    Valör atlatma saatini geçirmediyseniz bugün görülen fiyattan satılacaktır üstadım.

Sayfa 312/1000 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •