Sayfa 312/1003 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XLII

SPOT da BOFA gene direksiyonun başında,

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    5.mılyar dolar sattılar kkm de fazla para odemeyelım dıye o da gıttı ıskeleye yanasıo dolar..esas bu kkm nasıl bıtecek bıtırırlerse dolar ne olacak...dıyelım kı bunlar kayv-bettı kazanan ne yapacak zor ısler
    çekecek MB faizi enflasyonun üstüne; KKM'deki para da olması gerektiği gibi TL'ye gidecek...
    dolara bir şey olmayacak, şu anki fiyatı zaten TL'nin bu ana kadarki değer kaybını yansıtıyor... yani dolar düşmeyecek ama enflasyon düşmeye başlayınca onun da artış hızı azalacak; daha doğrusu TL'nin değer kaybının hızı azalacak...

bu arada tabi bu artan faizlerden batan şirketler filan olacak elbet, bu işler böyle... kolay çıkış yok bu kadar büyük rezillikten...

işte o aralar dolarları satıp batık fiyatlardan hisse alma zamanı olacak... artık kaç cente indiyse o ara borsa...

o yüzden hiç acelem yok; gelsin seçim sonrası yeni hükümet, çeksin faizleri olması gerektiği yerlere... bu rezillik öyle tek kararla 3-5 günde temizlenecek türden değil...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu gün 7 günlük takas-repo avantajından faydalanmak için son gün...Bu gün satış yapanın takası perşembe.Ama yarın satış yapan için artık geç...ondan bu mantıkla satış olabiliyor.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    ariston abi iyi seyret

şimdi delikanlının biri bu vobu artıya çevirir
    bayram tatilinide hesaba katarsan zor
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ticaret ehlinin bir numaralı özelliği seri olmaları.

Temel fıkrası var zeybek oynayana, öyle düşüne düşüne ben de oynarum diyor.

Ben çok düşünüyorum, iş işten geçmiş oluyor. Akşam al sabah sat o yüzden bana daha uygun araya mecburen zaman giriyor.

Bir de belirli bir durumu sabırla bekleyip anında aksiyon alanlar var onlar da iyi tacir.
    Ayı piyasasında zaten sabah satıp akşam pazarı ucuzluğunda alarak trade edenler kazanıyor, o yüzden akşam pazarı ucuzluğunu her zaman sevmişimdir.
    Bizde ki hata şu oluyor, endekis yukarı trend yaparken aynı taktiği yaptığımuz için ütülüyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

6. Zarardaki adamın morali bozuk oluyor, bir de gece çekemem diyor akşam lanet olsun diye satıyor, o arada tepki olur diye gün içi alanlar da fazla mal geldi diye satıyor daha da düşüyor sonuçta düştükçe düşüyor.

Tersi konuısunda fazla bilgim yok ama tersi olması mümkün.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bence akşam karanlık odada artı eksi %3 hatta %2 sınırı olmalı. İşlemlerin herkesin önünde şeffaf şekilde gerçekleşmesine aykırı bir durum söz konusu ve akşam karanlık odada karanlık eller devreye giriyor. Sabah için çok sorun olmaması lazım.

VIOP açılış seansı Eylül deniyordu bakalım nasıl etki edecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Kazanmanın sırrı endekise asla şort açmıycan,biz bu zamana kadar o yüzden ütüldük... hisse şortlanabilür ama endekis şortlanmaz dayu, er yada geç alırlar anektarı
    Bisttin doğası gereği tl bazlı uzun vade hep boğa oluşu ayu neslini tüketti
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 312/1003 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •