Originally Posted by aydinc böyle bir talebim yok Aydin talebin varki zirt pirt benden alinti yazip cvpliyorsun
Originally Posted by myfinans Bazılarına ara sıra girilemiyormuş. Ustad acaba bonus kullanmada da sorun olurmu yarin bonusla benzin alacaktim
Originally Posted by Webster Hadi dolar dususle acti Simdi bize gereken en ufak bir iyi soylem tam bir ky düşüncesi
Originally Posted by Webster Aydin talebin varki zirt pirt benden alinti yazip cvpliyorsun savaşmaya karşıyım
Originally Posted by myfinans Bazılarına ara sıra girilemiyormuş. şuan hiçbirinde sorun görmedim. hepsi işliyor
Originally Posted by Webster Ustad acaba bonus kullanmada da sorun olurmu yarin bonusla benzin alacaktim Bilinmezki, hala devam ediyormuş saldırı. Aslında olayın Garanti bankasıyla da ilgisi yok, garibimler haksız yere zan altında kaldılar.
Originally Posted by aydinc şuan hiçbirinde sorun görmedim. hepsi işliyor Garanti hala calismiyor
Originally Posted by aydinc tam bir ky düşüncesi Savasmaya karsiysan bu ne bicim cumle Sen nasil bana ky dersin
Forum Rules
Yer İmleri