Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop - XXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Kilicdaroglu sen de Trumpi ornek al ve defalarca secim kaybetmene ragmen birakmadigin koltugunu birak. Bu halk seni istemiyor. Erdogana defalarca secim kazandirdin. Halk sende umut gormuyor. Birak CHPnin basina onu iktidara getirecek bir lider gelsin

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ne notası?
    Müzik notasıdır o...[emoji23][emoji23][emoji23]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet değişebiliyor...hiç işim olmaz kafasına göre ek teminat isteyen kurumla...yıllardır yatırım finansman ile çalışıyorum.hiç böyle saçmalıklarını görmedim...beni hiç üzmediler şahsen...hem de arkasında iş bankası var...

Alıntı Originally Posted by teknik temel Yazıyı Oku
    Endex de 1 kontrat için 1240 lira teminat gerekli iken . Banka kontrat başına 1850 lira bağlıyor. Bu normal mi ? Viopta 1 lot için istenen teminat aracı kurumlar arasında değişiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Kilicdaroglu sen de Trumpi ornek al ve defalarca secim kaybetmene ragmen birakmadigin koltugunu birak. Bu halk seni istemiyor. Erdogana defalarca secim kazandirdin. Halk sende umut gormuyor. Birak CHPnin basina onu iktidara getirecek bir lider gelsin
    Bir CHP seçmeni olarak bu fikrinize katılıyorum.
    Bazen kazanan aslında kendi kazanmaz, ona bir kazandıran vardır. Kılıçdaroğlu nun ne yazik ki durumu mu.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Trump savaşın boşa harcanmış para olduğuna inanan bir başkandı. Bu nedenle kötü oldu. Şimdi önümüzde paris iklim anlaşması ile transpasifik anlaşması var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Trump i cok arar bircok ulke ve borsalar
    Adam muthis bir ekonomi inanilmaz bir borsa insa etti ta ki coronaya kadar
    Bizim gibi ulkelerin islerine karismamasi cok guzeldi cok arayacagiz trump i
    Abd nin ekonomi haric imajini 3 paralik etti en cok indirilmek istenmesinin sebebi de bu

6. Global borsalarda 1 haftalık rallinin ardından abd seçimi netleşince bir kar satışı başladı diye düşünüyorum.

7. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:
    "Dünyadaki belirsizlikler, ABD seçimleri, pandemi, ülkeler arasındaki sıkıntılar. Hepsi dövizin yükselmesine neden oluyor. Biz dolarla uğraşmıyoruz. İstesek düşürürüz."

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bir CHP seçmeni olarak bu fikrinize katılıyorum.
    Bazen kazanan aslında kendi kazanmaz, ona bir kazandıran vardır. Kılıçdaroğlu nun ne yazik ki durumu mu.

bir saadet seçmeni olarak,
    bu fikirlerinize hiç katılmıyorum.
    chp nin başında gılıçdar gibi uzlaşmacı, farklı tiplerle bir araya gelebilen bir lider yerine
    uçlarda dolaşan toplumsal birlikteliği pek önemsemeyen biri olsaydı,
    ak partinin enaz 10 yılı daha garantiydi.
    Gılıçdarın bir gasedi çıkmadığı sürece, ak partinin bir seçim daha kazanması ihtimalini çok zor görüyorum.
    Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •