Originally Posted by
Ömür
Keko,yapma Allah aşkına. Sizler böyle yaparsanız bizim gibi kardan değil sermayeden eksilenler ne yapsın? Yılbaşindan beri perişan oldum.
Önce bütün karlar eridi. Sonra sermaye eksilmeye başladı ve an itibariyle tüm sermayemin üçte biri gitmiş vaziyette. Ne yazik ki sermayemin bir kısmından 2 ay kadar sonra ödemelerim de olacak.
Sizlerin "Bu dönemin benzerini önce de yaşamıştık ama sonra çok güzel oldu" falan dedikleriniz moral oluyordu. Bari siz yapmayın.
Haa dediklerinizin şu kısmı çok doğru:Her acı kayıp inaılmaz bir ders oluyor. İnsallah eldeki avuçtaki her şey gitmez de bu dersleri de uygulayacak bir geleceğim olur borsada.
dostum üzüldüm.umarım toplar bıranonce,,kotu pıyasaya denk geldın,,pıyasa uzun vadede hep kazandırdı yıne kazandıracak,ama malesef herkesın bır planı var kımının parası kısa vade kımının orta vade..endeks 84 bını gordu pandemıde ,oradan alanlar ıhya oldu ve malını satmayanlar kat be kat kazandı..yıne oyle olacaktır ama sabır ve zaman ısı..Allah yardımcın olsun..o yuzden kol bacak kesmek onemlı..ama yapılmadıysa bu saatten sonra yapmak ne denlı mantıklı bılemeyız..4700 altı ınşallah kapatmaz pıyasa..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri