Sayfa 342/896 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7166 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Maalesef patronlar yine mal satış için onay almışlar. Allah kahretsin hırsızlar

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Keko üzülme ben patronu sirketi sorguladım da ne oldu ? Hatta beklentiler bitti sonrasi ne olacak vs konuştum konustum bende kaldım ���� hatta teknik olarak son bir atak bekliyordum orda kaçarım diye hesap yaptım oda epi topu 360 idi..
    nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız..nasıl kazandıysak öyle de kayıp edeceğiz galiba....benim de kendime göre 230 u stop olarak belirlemiş idim..ama hızlı kırınca yine duygusal davranıp satmadım...kardan kayıp ediyoruz...kısmet artık..ben de bekliyorum...seçimlerin endeksi olumlu etkilemesini bekliyordum..erken seçim lafı borsayı alt üst etti..beklemediğim bir şeydi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Geri alım yapmalı derken birde satış için onaymı almışlar, ooo kıymalı kol böreği desene
     Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Maalesef patronlar yine mal satış için onay almışlar. Allah kahretsin hırsızlar
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Satış rakamı önemsiz birşey,kaydileştirme.

Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

5. 46 tanemi satacakmış? Doğrumu okudum?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız..nasıl kazandıysak öyle de kayıp edeceğiz galiba....benim de kendime göre 230 u stop olarak belirlemiş idim..ama hızlı kırınca yine duygusal davranıp satmadım...kardan kayıp ediyoruz...kısmet artık..ben de bekliyorum...seçimlerin endeksi olumlu etkilemesini bekliyordum..erken seçim lafı borsayı alt üst etti..beklemediğim bir şeydi...
    Keko,yapma Allah aşkına. Sizler böyle yaparsanız bizim gibi kardan değil sermayeden eksilenler ne yapsın? Yılbaşindan beri perişan oldum.
    Önce bütün karlar eridi. Sonra sermaye eksilmeye başladı ve an itibariyle tüm sermayemin üçte biri gitmiş vaziyette. Ne yazik ki sermayemin bir kısmından 2 ay kadar sonra ödemelerim de olacak.

Sizlerin "Bu dönemin benzerini önce de yaşamıştık ama sonra çok güzel oldu" falan dedikleriniz moral oluyordu. Bari siz yapmayın.

Haa dediklerinizin şu kısmı çok doğru:Her acı kayıp inaılmaz bir ders oluyor. İnsallah eldeki avuçtaki her şey gitmez de bu dersleri de uygulayacak bir geleceğim olur borsada.

7. Patronları karistirmisim kusura bakmayın, önemsiz bir miktar. Hepinizin moralleri lackalasti. Tekrar özür dilerim

8.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Keko,yapma Allah aşkına. Sizler böyle yaparsanız bizim gibi kardan değil sermayeden eksilenler ne yapsın? Yılbaşindan beri perişan oldum.
    Önce bütün karlar eridi. Sonra sermaye eksilmeye başladı ve an itibariyle tüm sermayemin üçte biri gitmiş vaziyette. Ne yazik ki sermayemin bir kısmından 2 ay kadar sonra ödemelerim de olacak.

Sizlerin "Bu dönemin benzerini önce de yaşamıştık ama sonra çok güzel oldu" falan dedikleriniz moral oluyordu. Bari siz yapmayın.

Haa dediklerinizin şu kısmı çok doğru:Her acı kayıp inaılmaz bir ders oluyor. İnsallah eldeki avuçtaki her şey gitmez de bu dersleri de uygulayacak bir geleceğim olur borsada.
    dostum üzüldüm.umarım toplar bıranonce,,kotu pıyasaya denk geldın,,pıyasa uzun vadede hep kazandırdı yıne kazandıracak,ama malesef herkesın bır planı var kımının parası kısa vade kımının orta vade..endeks 84 bını gordu pandemıde ,oradan alanlar ıhya oldu ve malını satmayanlar kat be kat kazandı..yıne oyle olacaktır ama sabır ve zaman ısı..Allah yardımcın olsun..o yuzden kol bacak kesmek onemlı..ama yapılmadıysa bu saatten sonra yapmak ne denlı mantıklı bılemeyız..4700 altı ınşallah kapatmaz pıyasa..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 342/896 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •